Online Dating i Dallas Bedste Gratis Dating App

Dallas Senior Dating Site, Dallas Senior Singler, Dallas

Godt jeg er fra Dallas TX jeg bo på Dallas-Fort Worth jeg er en US Army jeg er i øjeblikket i Afghanistan på hærens base jeg mistede min hustru 3years siden, at jeg har en 12years gamle kid pige navn Nikki mit barn bor sammen med min svigermor. Jeg har været enkemand i 8 år nu, og har fundet det en smule kompliceret at komme på tværs af min drøm lady alt dette mens. Ikke i en offs, eller slynger. P. S. Bemærk, at jeg ikke ønsker at tale hele tiden online, og ønsker at OPFYLDE nogen særlige, så hvis alle du gerne gøre er at snakke online, Så er jeg ikke for dig. Jeg tror ikke på at tage særlige ting for givet, og nogle af tid, selv ting, der ikke er så speciel som godt. Mens jeg foretrækker rolige nætter i over skøre nætter ud, jeg har fundet, at crazy nights er dobbelt så sjovt, når man har nogen at dele dem med. Der er en livsstil for ægteskab i Herren er den, der giver liv og formål end at være gift og virkelig kan nydes. Jeg tror, man skal virkelig være sig selv, når du skal møde en anden person, og også være oprigtig med den person. Er en romantisk til kernen.at finde den kvinde at kende, og dele livet med, er, hvad jeg virkelig forsøger. Jeg søger efter et langvarigt forhold med, jeg mener at have en stærk kemi med min partner. Jeg har en tendens til at dømme folk ved deres ord og ikke ved deres udseende, fordi dens sagde, at ud af den overflod af hjertet munden taler. Jeg er på udkig efter en soulmate,ærlig,omsorgsfuld,kærlig og trofast kvinde, der vil starte et seriøst forhold, der kunne føre til ægteskab,jeg er 36 gamle. Men jeg elsker også at bruge tid hjemme, slappe af ved poolen, læsning, madlavning og lytte til klassisk musik. Jeg er ikke på udkig efter perfektion, lige nogen, der er perfekt for mig.En person med et positivt syn på livet. Dallas bedste GRATIS dating site! 100% Gratis Dating for Singler i Dallas Mingle2.com. Vores gratis personlige annoncer, der er fuld af enlige kvinder og mænd i Dallas søger seriøst forhold, lidt online flirt, eller nye venner til at gå ud med. Jeg vil altid støtte og kærlighed wonman i mit liv med alt det, jeg har.Jeg elsker disse særlige rolige tider, når to mennesker elsker hinanden de uudtalte øjeblikke, hvor ord ikke er nødvendige for at udtrykke, hvad du føler for hinanden.

Der er tusindvis af andre seniorer, der føler, ligesom du gør, og der er på udkig efter en partner til at skabe vidunderlige nye minder med. Jeg er en meget flittig mand og jeg er meget forberedt og alvorligt søger at forbinde med denne særlige dame, med hvem jeg kan tilbringe mit liv med. Jeg er bare en simpel kvinde, der arbejder hårdt og er på udkig efter en god mand til at elske og tage sig af, mens de forsøger at gøre hende meget glad. Seniorer er ved at lære, at livet ikke ender i din 60'erne, og der er flere muligheder end nogensinde at nyde den gyldne år med en ny chance på kærlighed og kammeratskab. Min musiksmag er temmelig eklektisk og køre fra Puccini, Mozart og Debussy at Etta James, Billie Holiday og Ella Fitzgerald til Maroon 5, Gotye, og Adele. Jeg er en meget disciplineret,open-minded,dejlig,omsorgsfuld og ned til jorden mand og jeg har en tendens til at få det bedste ud af mit fag og mit liv. Har omdømme. Nemt trøstet. Ærlig. Kærlig.Romantisk Og Omsorgsfuld.Trofaste.Bekymret over folks følelser. Taktfuld. Venligt. Imødekommende. Følelsesmæssige temperamentsfulde og uforudsigelige, let såret. Jeg foretrækker en mand med hovedet fuld af hjerte og Sans for Humor, bare at være ærlig, fordi vi har alle vores præferencer.

Jeg er Altid ivrig efter at udforske nye ting,men også værner stille parterne, intime øjeblikke over middag, gå i sand langs stranden. Jeg tror, at mænd skal behandle kvinder med værdighed, respekt og omtanke, ikke gøre uhøflig og tankevækkende kommentarer om dem. Jeg tror, jeg har et andet liv foran mig, og jeg vil gerne møde en person, med hvem jeg forbinde fysisk, intellektuelt, følelsesmæssigt og spirituelt til at dele det med. Jeg er meget en enkel dame, som ikke er på udkig efter en guldmine bare sand mand, som vil elske mig for hvem jeg er, En mand, der vil behandle mig som en Dronning, og jeg vil også behandle ham som min Konge. Nyd en fantastisk sans for humor,fordi jeg har stor sans for humor og et indbydende smil.Jeg elsker at grine en masse. Jeg har haft nogle meget alvorlige forhold i løbet af de år, men har bare ikke mødt den rette person endnu. Har tidligere begivenheder forme dit liv er én ting, at fortiden som en byrde, der sidder tungt på dine skuldre er ikke den måde, jeg ser på livet. Jeg ikke Bruge til At Komme Videre Her For Meget, Kan Du Være i Stand til At Søge Mig Om F B Navn Rowland Randy Walker.Vil Helt Sikkert Komme Tilbage Til Dig På Der. Jeg mener, at formålet for menneskeheden, har været og altid vil være til at kende, elske og tjene Gud, at i gør så, finder vi vores rigeste opfyldelse, vores dybeste glæde, og vi vinder vores største sejre. Det vigtige er, at vi har forståelse, respekt og kærlighed til hinanden, at dele sammen behov, ønsker, lyster og til at gøre vores planer, håb, drømme come true.