Er Online Dating Bibelsk? - Den Kristne Indlæg

Hvad siger Bibelen om dating / kur?

Jeg bruger det til dato kvindelige tilbage, da jeg var yngre, at hun slog op med mig, og hun blev gift, og så devorced og har en søn på nu. Derudover arbejder hun med sin mand, ved hjælp af deres omfattende erfaring inden for informationsteknologi til at give Kristus-centreret undervisning og ressourcer til at mennesker over hele verden. Min far siger, at jeg kan dato (jeg vil være en voksen til næste år alligevel, men jeg ønsker ikke at udvise mangel på respekt for min far, om jeg finder nogen, som jeg mener kunne være en potentiel mand), hvis jeg finder et eksempel på det i bibelen. Dating med visdom betyder, at vi også forstår vigtigheden af følelsesmæssige og åndelige grænser, ved at lære ikke at gå for dybt, for hurtigt. Jeg vil gerne forhåbentlig vise ham, at moralske dating er faktisk i bibelen, så vil tingene blive lettere, hvis jeg kan finde nogen til at elske. I det øjeblik jeg mig for at stoppe med at banke på og besluttede at give dating en pause helt min sande kærlighed kom gennem en kær ven, som altid har været der for mig, ikke kunne se det ved første cos alle mine bestræbelser var i den fyr, jeg kunne lide derefter. Der er flere andre skriftsteder, som kan behandle dette emne, men jeg ville lige give dig en stor en, ud fra Jesu ord i evangelierne. Jeg ved ikke, hvordan at bremse nyheder til dem, og jeg ønsker at gøre det før de finder ud af, fra en anden person. Vi fik sammen igen, og det var stadig fantastisk for et stykke tid, men tingene begyndte at ske til venstre og højre, værre og værre for hvert problem. Husk for din egen gode træde et skridt tilbage og tage en dyb indånding vente på Herren, og træffe en beslutning. Bibelen fortæller os, at vi, som Kristne, skal vi ikke gifte sig med en vantro (2 Korinther 6:14-15), fordi det ville svække vores forhold til Kristus, og på kompromis med vores moral og standarder. Det er en af de vigtigste beslutninger, vi nogensinde vil gøre, fordi når to mennesker gifter sig, de holder sig til hinanden, og de bliver ét kød i et forhold, som Gud har bestemt til at være faste og ubrydelige (første Mosebog 2:24; Matthæus 19:5). Må ikke afhænge af hvad du føler, men stole på, hvad Gud siger, og alle sådanne personer kan lide denne er på vej til ildsøen (Åb 21:8). Når det kommer til dating, jeg tror, vi alle kan drage fordel af afslappende lidt om søgning efter hårde og hurtige regler, og lære at anvende Guddommelig visdom, at hver enkelt del af vores liv. Du ved, at leve sammen uden at være gift, er synd, men også denne mand lyder ikke stabil nok til at stole på, og når du er gift, du er gået i stå for liv (medmindre der er utroskab).

Er Dating Der Er Nævnt I Bibelen

Også, vi er ikke at forurene vores krop ved at have sex før ægteskabet (1 Korinther 6:9, 13; 2 Tim 2:22). Men vi gik kun ud en tid, fordi hun påstod, at vi var forskellige.) Men hun giftede sig med en person, hun har næsten intet til fælles med, og det gjorde jeg også. Den dag, jeg fandt ud af, at min kæreste prøvede at benægte det og fortæller mig, at han har til at være okay, det og det. Enhver anden synd, at en person begår, er uden for legemet, men den utugtige person, synder imod sit eget legeme. Hvis du gifter dig med ham, og han har allerede bevist, at han elsker sex uden for ægteskabet, hvad gør du tror, at han ikke vil snyde på dig. Det er vigtigt at elske og ære andre, som vi elsker os selv (Romerne 12:9-10), og dette er sikkert rigtigt, for et frieri eller dating forholdet. Hvad gør jeg? Den anden dame ønsker mig også, men på grund af hendes temperament, jeg slags bange for at gifte sig. Jeg har tilbragt de sidste 3 uger i kirkens tjeneste, og ordet så meget som muligt, og han er ok med det.

Er Dating Der Er Nævnt I Bibelen

Et sundt samspil med andre, vil efterlade os med lidt beklager, uanset hvad de langsigtede resultater. Det gør ikke insistere på sin egen måde; det er ikke irritabel eller vred, det gør den ikke glæde sig ved forseelser, men fryder sig med sandheden. Første din kæreste ikke er gemt, bedes du venligst bede for ham og prøve at vidne for ham, men bøn til at blødgøre hans hjerte er nøglen så to venlig at lade gå af ham. Tale er billige. Hvis han bevæger sig i lovende leje, kunne han blive en deadbeat og virkelig komplicere dit liv. Han har ikke frugten af en Kristen, men af en ikke-gemte mand (Gal 5), og vi er ikke indebærer også at giftermål (eller tilsluttet sig) med de vantro. Jeg spurgte hende, hvad hun mener, hun sagde, at hun ved, hvordan Gud taler altid til hende, at det svar, hun fik, var negativ. Ikke skal tilpasse os denne verden, men blive forvandlet ved fornyelsen af dit sind, at ved at teste du kan skelne, hvad der er Guds villie, det gode og velbehagelige og fuldkomne. Uanset om dating eller bejlen, kan efter disse bibelske principper er den bedste måde at have et sikkert grundlag for et ægteskab. Hvis dit spørgsmål er, hvorvidt du har lov til at gifte sig med hende efter hendes skilsmisse, skal du spørge, om hun ikke var skilt i den rigtige grund. Vi skal finde ud af, om den person, der er blevet genfødt i Kristi Ånd (Joh 3:3-8) og hvis han eller hun deler den samme lyst til Kristus-lighed (Filipperne 2:5).