3 Ingrediens Dato Karamel vegansk og glutenfri

De Yummiest Ting, Du Kan Gøre med en Medjool Dato Opskrift

Medjool Dato Veganske Opskrifter

Medjool Dato Veganske Opskrifter

Medjool Dato, Cashew Smør Fudge Kokos Is veganer

Jeg har været vild med din smukke bundt ' kager af samme grund, det er utroligt, hvad en lille funky formet metal kan gøre for de elegance af en dessert. Indeni var en perfekt dato, beklædt i chokolade, drysset i groft Himalaya sea salt. (De kiggede endda smukkere end min datoer. Mens jeg bør bemærke, at jeg ikke er ernæringsekspert, jeg kender, der med deres gode smag, naturlige kulhydrater, og tekstur, Medjool datoer er den perfekte base for en energi-gel. Typisk, Medjool datoer tendens til at være de mest populære, da de er store, fyldige og bløde, og vil fungere godt i de fleste opskrifter, du vælger. Nu efter at have set din elegante tærte, jeg er ikke sikker på, om jeg stadig ønsker mini tærte pander eller en stor (foodie beslutninger, lol). Den bedste måde at vide, om det er gjort, bagning eller behov for at gå længere er af farven på skorpen og crumble topping. Og så indså jeg, kan du tilføje dem til smoothies, lave salat forbindinger med dem, forsøde cookies med dem, og listen fortsætter. Men når jeg har tid til at gøre det, der er så mange gode ikke dairy ice cream opskrifter derude. Ingen olie havde brug for! Det ser bare så lækker, smuk og det faktum, at det er så enkelt at gøre, gør det den perfekte ferie dessert. Ok, så det ser helt lækre og du behøver ikke at overbevise mig om, hvor fantastisk, at mandel skorpe og topping. Hvis det ikke var for blog billeder, jeg har lige brugt en pie pan, men de dang flosset kanter ser bare så godt. Mens jeg elsker at spise datoer efter min træning, min mave ikke gøre godt med fast føde i løbet af et løb, så jeg har ikke været i stand til at prøve dem ud. Chokolade-Dyppede Peanutbutter-Fyldte Medjool Datoer. Lad os gå. Så simpelt er det. Så fedt. Medjool datoer. Under denne matte jorden-farvet hud, ligger det pure guld. Jeg har ikke testet det, så det er svært at sige, for sikker, men det lyder virkelig lækker, så absolut værd at prøve. Svar Ashley siger, 24 februar 2018 på 5:12 pm jeg bare Brugte pergament papir, men jeg tror, voks, der vil arbejde.

3 Ingrediens Dato Karamel vegansk og glutenfri

- Morgenmad-Frokost-Aftensmad-Desserter, Snacks Livsstil Trænings-og Følg Deltage i Fællesskabet sammen med mig Fit Vante Køkken В© 2017 Copyright © 2018 · Guddommelig tema ved Restaureret 316. På grund af den lille størrelse af det parti, jeg havde brug for ofte at skrabe siderne i food processor. Disse er normalt tilgængelige billigste i producere afdeling eller bulk-afdeling i stedet for på gangene med andre tørrede frugter. Så fandt jeg denne - Tærte (min favorit), med Datoer (min datters favorit) med Mandel (min mands favorit). Jeg var i en fart for at gøre disse babyer!) Jeg tog en bid, der har til hensigt at 'bare tage en bid', da havde jeg lige nappede nogle dessert en time før. Gemme rester i køleskabet-lad den lagrede datoer varm en smule før servering for en blødere konsistens. Jeg har altid elsket dato pladser, men jeg holder på, at kærlighed lidt af en hemmelighed, fordi de synes som sådan en gammel dame dessert. De er søde og bløde, og for dem af os, ikke så meget op i raffineret sukker, fungerer perfekt som en lækker snack.

Jeg endte med at overføre is og skuffe i fryseren i mellem skud et par gange. Igen, datoer, der er lækker sød, dejlig klistret og er villige til at blande sig med alle mulige, selv citroner: Ingen Bage Citron Tærte. Tags: datoer, dessert, chokolade, peanutbutter, medjool dadler, sød, let, opskrift, vegansk, superfoods, enkel dato uden superfoods. Bemærk: isen kan nydes uden yderligere frysning tid, vil det bare være en blød tjene konsistens. Bemærk omfatter din IP-adresse i din e-mail. Så længe enhjørninger er at bære santa hatte og der vil være jul film (eller i det mindste musik), der er involveret jeg er der. Jeg smagte, inspiceret, gawked på og swooned over denne unikke, fantastiske friske frugt i tre dage på en blogger-topmødet. Sted datoer i fryseren til at slappe af i 5-10 minutter - dette vil hjælpe dem til at blive beklædt i chokolade mere let. Hver fredag, vi sender de mest velsmagende og mest æstetisk tiltalende veganske måltider, der findes på Instagram. Det lyder så lækker og flødekande, og langt bedre end det over-priced valg af mejeri-gratis is i butikken.