Bumble dating site anmeldelser den grimme kvinde Ana Pris

Humlebier - Dating Sites Anmeldelser

Hvad jeg ikke indse, er den konto, der blev sat til at fortsætte med at forny, indtil jeg gik til iTunes for at stoppe afgifter. Jeg er klar over, at hvis du starter på en dating hjemmeside, du vil hyre nogen til at gøre et par falske profiler for at have en god base for nybegyndere, men det er ikke kun det. Denne pige, der har så meget omtale om sig selv med Match, der ønsker at købe hende ud, bør skamme sig over sig selv. Hvad bekræftet min mistanke var, da jeg så en af mine venner, som jeg har kendt i årevis, men i form af mistet kontakten med på Humlebier, og jeg pressede til at matche med ham, så jeg kunne komme tilbage i kontakt med ham, og jeg ved, at han ville have matchet med mig, så han kunne komme tilbage i kontakt med mig, men det gjorde han aldrig, så jeg vidste der var noget galt. Jeg føler, at det skal være ulovligt at etablere et system, der kræver, at brugeren til at fravælge en fornyelse system. ConsumerAffairs.com gør ingen forestillinger med hensyn til rigtigheden af oplysningerne heri, og påtager sig intet ansvar for eventuelle skader eller tab som følge af brugen heraf. Jeg er fit, jeg ser godt ud, har job, der ikke tidligere drama kæreste, ingen børn, ingen stoffer, ingen røg, ingen alkohol, mine interesser og hobbyer er næsten alt. Det går af GPS på deres telefoner, så du måske tror, de er i din nærhed, og de kunne leve 1000 miles væk (tror piloter, eller endda folk, der besøger familien, på ferie eller på forretningsrejse). Faktisk har jeg kun matches med et par gals hjælp premium-abonnement, og de scannet på mig først, og alligevel aldrig gjort en indsats for at kontakte mig. Igen er jeg ikke sikker på, hvorfor Bumble blokere mig, men dette er den eneste ting, som jeg overhovedet kunne tænke på som værende årsagen. Men min erfaring er, at Humlebier har været meget diskriminerende mod mænd og i virkeligheden gik endda så vidt som til at blokere for mig ukendte årsager, og efterlod ingen kontaktoplysninger, ikke et bevis på, hvorfor de blokerede mig, og ingen respons på mine e-mails. Da jeg gik hen og så, der grundlægger Whitney Wolfe var det ikke overraske mig, at jeg ikke var en af disse mennesker. To eller tre af dem, der faktisk er forlænget den anden 24 timer, og derefter aldrig kontaktet mig, så i omkring 14 måneder ingen kontakter. Jeg har ikke en, fordi jeg synes det er meget trist, at folk, at sende billeder af deres middag på en restaurant. For mig, det er en glat måde for virksomheder at tjene penge på forbrugere, der ikke er flittig til at se ud for sådanne smuthuller.

Jeg fik et hit for et par dage siden, hvor denne fyr, og at jeg faktisk scannet på hinanden (og tro mig, det er SJÆLDENT! ), og vi startede med en samtale. Kan ikke engang komme forbi den side, der siger du er nødt til at være 18 eller derover for at bruge dette web-site' bare sender mig tilbage til startsiden. Jeg kunne kun se hans billede, men han så godt, så jeg betalte for at få resten af sine oplysninger (krog!).) Men jeg stoler ikke disse ting, og vil altid være mistanke om, at. Men hvis dette er tilfældet, mener jeg, at og computer algoritme er styrende for en virksomhed og at føre en uretfærdig afgørelse mod nogen rettigheder til at deltage. Så at finde fælles fodslag, var det eneste problem, som burde har været let. 6 uger går, og jeg må have kunne lide 300 mennesker, nul kan lide tilbage, nul-beskeder. De kan også se nogen, de virkelig kan lide, og de automatisk tror, at personen ikke er interesserede, når de kan være, og så, hvis de ser dem på et andet dating site, kan de ignorere dem til at tænke, at person, der har afvist dem på Bumble. Jeg beklager at have været draget ind i at betale for et abonnement, især da der er ingen måde at få en refusion, når du gør. Jeg skrev dem dette lange brev, der forklarer, og undskylde og spørger, om jeg kan prøve en helt ny profil, og der ville ikke være nogen problemer. Jeg fortalte dem om min PTSD og traumer i mit liv, som fik mig på den måde.

Da jeg gjorde kamp med folk og de gjorde at reagere efter et par beskeder frem og tilbage, at de ville stoppe, og derefter forsvinde fra mine kampe. Jeg ringede og forklarede mit problem, og så sagde han, at han ville kalde mig tilbage, nat, som jeg troede var ulige, og så er han aldrig har kaldt mig. Jeg håber, at nogle betalende kunder vil filen retssager mod disse skæve scum-of-the-earth skrald folk, der kører denne ting. Jeg er mere overbevist end nogensinde nu, at Humlebier er helt skæve, og de er kontrol med, hvem der kan tale med hvem og hvor mange kampe du kan få. Jeg tror kontaktet iTunes igen, der er repræsentant, da jeg gjorde dem opmærksom på det faktum, at jeg ikke opfører sig i enhver uretfærdig måde, jeg har foreslået, at der måske er tale mine holdninger, og at være åben for du bliver bedt om kvinder til at blive irriteret og brokker sig. Jeg kontaktede Apple iTunes, som er repræsentative for dem, og de sagde, at det er Bumble ' s problem. Det eneste svar, at jeg havde fra Bumble var, at min profil modtaget mange klager, og da jeg bad om dokumentation og begrundelser for, hvorfor de gav ingen. Oplysningerne på vores hjemmeside er af generel karakter og er ikke beregnet som erstatning for kompetent juridisk rådgivning. Jeg er åbent homoseksuel og søgte at finde fyre og piger som forbindelser til venskaber og mulige relationer med fyre. De slettede min konto og sagde, at jeg ikke kan bruge det længere, fordi jeg har skrev, alt for mange klager, fordi de ikke ville hjælpe mig.