Værste Online Dating Oplevelser Reddit Tråd

Værste Dating Historier fra Reddit PEOPLEcom

Online Dating Historier Reddit

Online Dating Historier Reddit

På vores uni hus, Sarah var den enlige dame, besat på alle sider af fem afskyelige og umuligt for unge mænd, mig selv inkluderet. Som for sent, han er stadig single og tragisk en rigtig flot fyr, hvis han bare ville lade gå af dogmer og hans klyngende forældre. Vi havde derefter et argument, så en pinlig tavshed, og så har jeg lavet nogle bs undskyldning for, hvorfor jeg var nødt til at forlade. Politiet se resultaterne og begynde at grine til hinanden, men du skal ikke fortælle mig resultaterne, men de behøver ikke virkelig nødt til at. Jeg gik hen for at møde hende i hendes hus trailer den første aften, så fortalte hun mig, at hun var en stripper, og hun var tyk. Jeg er gift med en smuk Japansk kvinde - som jeg har kendt, lige siden hun var en udvekslingsstudent her for otte år siden - og der er på vej her i næsten en måned, og livet er godt. Efter et par måneder af dette, besluttede jeg mig for at få det online og se, om jeg ikke kunne finde nogen til at have en lidt glæde med. Vi opdager, at hun har stukket dybe furer i min helt nye og dyrt spisebord ved at bruge det som en skærende blok. Når jeg møder hende i lufthavnen, forventer jeg at se en buttet ung kvinde, men jeg var ikke forventer hende til at være 150 cm høj og lige så bred (mindst). Om hvordan ingen fyr nogensinde vil have hende. Ca. alt. Jeg ender med at overbevise hende om, at jeg helt vil ringe til hende, pinky sværge, og hun kommer ud. Vi slog op kort tid efter, at han forlangte min mor underskrive et brev, der siger, at hun vil respektere hans ønsker ikke at mødes med hende og have det bekræftet. Jeg var lige kommet ud af et dårligt forhold og var meget ensom og buret inde i mine forældre hus, omkring alle de deprimerende ting. Jeg har fået nok på dette punkt, og kan ikke gider at selv gå hende til stationen, hvilket er fire minutter væk til fods. Hun var ikke længere i stand til at gå, så jeg tog hende med hjem og lod hende sove i min seng, så jeg tog sig af hende næste morgen, som du ville tage sig af et sygt barn. Stedfar sparker ham ud, og han forsøger at stjæle fra os. Også, Mr. Wonderful løj om sin alder af ti år som prikken over i ' et.

OkCupid, Masser af Fisk, Blår-brugere, hvad de har - reddit

Online Dating Historier Reddit

Online Dating Historier Reddit

Brugt en masse tid på at forsøge at få mig til at tro, at han var en slags psykisk eller guiden med magiske kræfter, spurgte en tur til bus station fra parken(jeg havde ingen idé om, at han ikke havde kørt sig der), og pludselig skulle tisse under 5 minutters kørsel derfra. Det viser sig, retninger var noget lort, og jeg endte med at lave en 3-timers tur i den til sit sted, der ikke er klar over hvor langt væk hun virkelig har levet. Han var virkelig insisterende jeg var kønt, men det blev meget tydeligt, at han kun var interesseret i sex, og jeg var stadig jomfru, og ikke rigtig klar til at miste min mødom, endsige til en fyr, jeg havde kendt i to uger. Jeg mødte et par folk, der faktisk gik på nogle awesome datoer, men min store ting var, at jeg var virkelig på udkig efter langsigtede potentiale. Min far havde mistet sit job, og min mor brækkede sit ben; min bedstemor var bekæmpelse af kræft, og hele familien lige slags kom sammen for at hjælpe hinanden ud og komme igennem. I sidste ende, Hokus Pokus ender, og min ven (der har flere bolde end mig selv) fortæller ham, at han er nødt til at forlade. Så når jeg konfrontere hende, og spørge hende, hvorfor hun har ligget til hendes forældre, hun kaster moderen af alle hissende passer. Far ser tilbage på os, og så Navy dreng suk stærkt, tager hans fødder ned, ser på mig og siger, Mine fødder var der først.'.

Jeg lærer hun er arbejdsløs, ikke graduate highschool, der lever på offentlig støtte - og det værste er, for mig, hun havde intet ønske om eller planer om at forbedre disse ting. Sally fik fætter for at se nærmere på dette for hende og fætteren informeret en socialrådgiver i den nuværende situation. Han åbent indrømmer denne til sin nuværende kæreste, men siger, at han mødte hende på en natklub, og hun fortalte ham, at hun var 18. Næste gang, hun kalder, jeg mister det og råbe til hende, usammenhængende, fortælle hende om aldrig at kontakte mig igen, og hænge op. Jeg flippede ud. Jeg har ændret mit telefonnummer, ændret min OKC-konto, slettes og re-gjort mine profiler, etc. Så jeg slags henkastet sagde efter middag, at jeg var lige ved at gå til min vens lejlighed, fordi de tilfældigvis bor tæt på. Og de synes at være meget lykkelige sammen, så ya know - måske hans aften af puking med mig, var bare et springbræt til at møde hende. Det var en fortalelse, og han gjorde ikke engang klar over, at han havde gjort det, men han vidste, at min ex 's mor' s navn. Vi går tilbage til min plads, og jeg ved virkelig ikke, hvad de skal gøre i denne situation, så jeg drak omkring en six-pack, så jeg kunne bare gå i dvale. Mennesker, der ikke kan fungere i hverdagen, så de gemmer sig bag skærmen, sætte igennem nettet rør kun de dele, der om sig selv, for de ved, at andre vil kunne lide eller kun de løgne, de tror, de kan slippe af sted med.