bumble dating app kundeservice bumble dating site

KONTAKT OS - Bumble Dating

Bumble Dating Site Kontakt Nummer

Bumble - Officiel Site

Bumble Dating App Officielle Hjemmeside

bumble dating site telefonnummer bumble bee

Jeg beklager at have været draget ind i at betale for et abonnement, især da der er ingen måde at få en refusion, når du gør. ConsumerAffairs.com gør ingen forestillinger med hensyn til rigtigheden af oplysningerne heri, og påtager sig intet ansvar for eventuelle skader eller tab som følge af brugen heraf. Jeg tror kontaktet iTunes igen, der er repræsentant, da jeg gjorde dem opmærksom på det faktum, at jeg ikke opfører sig i enhver uretfærdig måde, jeg har foreslået, at der måske er tale mine holdninger, og at være åben for du bliver bedt om kvinder til at blive irriteret og brokker sig. For mig, det er en glat måde for virksomheder at tjene penge på forbrugere, der ikke er flittig til at se ud for sådanne smuthuller. Jeg kontaktede Apple iTunes, som er repræsentative for dem, og de sagde, at det er Bumble ' s problem. Almindelige årsager til, at folk forsøger at ringe Bumble kunde support afdeling har Slet Konto, Teknisk support, Genoprette Konto, Hacket konto, Deaktiveret konto og andre kundeservice spørgsmål. Få mere at vide. Jeg skrev dem dette lange brev, der forklarer, og undskylde og spørger, om jeg kan prøve en helt ny profil, og der ville ikke være nogen problemer. Jeg fortalte dem om min PTSD og traumer i mit liv, som fik mig på den måde. Igen er jeg ikke sikker på, hvorfor Bumble blokere mig, men dette er den eneste ting, som jeg overhovedet kunne tænke på som værende årsagen. Nu, Humlebier giver brugerne mulighed for at forbinde med tillid uanset om dating, netværk, eller møde venner online. Jeg kan se andre mennesker her giver det en 5 stjernet anmeldelse, og det kan have været 5 stjerner før, men nu er det ikke engang en stjerne. Det er en ny tage på Svamp, der sætter kvinder i førersædet, det tager meget af online dating byrde off herre skuldre. Jeg kunne kun se hans billede, men han så godt, så jeg betalte for at få resten af sine oplysninger (krog!).) Men jeg stoler ikke disse ting, og vil altid være mistanke om, at. Selvfølgelig, når mit medlemskab er udløbet, begyndte jeg at få besked om mænd, der havde (angiveligt) scannet på mig. (LOL! Du må ikke tage krogen.) FEM--Endelig, OG DETTE ER DET STRÅ, DER knækkede kamelens RYG. Jeg er åbent homoseksuel og søgte at finde fyre og piger som forbindelser til venskaber og mulige relationer med fyre.

Kundeservice - Kontakt Os Bumble og Bumble

Service på en Humlebi salon eller store Spørgsmål om vores hjemmeside Min Bumble online registrering eller adgangskode. Jeg prøvede Bumble BFF, og det vil kun lade mig søge efter mandlige venner, der er lidt irriterende, så jeg besluttede at skifte det tilbage til dating site og skrive i min bio, der var jeg også på udkig efter venskaber. TO-- jeg endte med at købe en 3-måneders medlemskab, fordi en fyr dukkede op, der så interessant for mig. Så at finde fælles fodslag, var det eneste problem, som burde har været let. 6 uger går, og jeg må have kunne lide 300 mennesker, nul kan lide tilbage, nul-beskeder. Faktisk har jeg kun matches med et par gals hjælp premium-abonnement, og de scannet på mig først, og alligevel aldrig gjort en indsats for at kontakte mig. Kan ikke engang komme forbi den side, der siger du er nødt til at være 18 eller derover for at bruge dette web-site' bare sender mig tilbage til startsiden. Så, så, så ked af det! Så jeg besluttede at give det en chance igen i år, og enhver person, jeg passede endte med at blive en person, der sad i lufthavnen aflæse på Humlebi, og de havde ingen intentioner ved alle at være i et forhold. I løbet af de sidste 18 måneder, 20,922 kunder som du er kommet i søgning af et telefonnummer for Humlebier og hjalp os med at bekræfte, at de ikke har en.

bumble dating app kundeservice bumble dating site

Hvad?!? Jeg gætter på at du (Humlebi) ikke vil have folk til at møde hinanden, medmindre de betaler for din app. Vi har millioner af medlemmer, og vores medlemmer omfatter elite klientel af rige og attraktive mænd og kvinder, Direktører, professionelle sportsfolk, læger, advokater, investorer, iværksættere, skønhed dronninger, super modeller og Hollywood-berømtheder. Jeg føler, at det skal være ulovligt at etablere et system, der kræver, at brugeren til at fravælge en fornyelse system. Jeg har kun været på Bumble to gange på et år og en halv, og på min første stryg til højre dateret en stor fyr, der for et år en halv. Kitts og Nevis St. Pierre og Miquelon Sudan Surinam Swaziland Tadsjikistan, Tanzania, Thailand Timor-Leste Togo Tokelau Tonga Tunesien, Tyrkiet, Turkmenistan, Turks-og Caicosøerne Tuvalu Uganda Ukraine Forenede Arabiske Emirater Uruguay Usbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam Wallis-og Futuna-Øerne Yemen Zambia Zaire. Jeg håber, at nogle betalende kunder vil filen retssager mod disse skæve scum-of-the-earth skrald folk, der kører denne ting. Snarere end at forsøge at ringe til Bumble vi anbefaler, at du fortæller os, hvilke spørgsmål du har, og derefter eventuelt kontakte dem via e-mail. Da jeg gik hen og så, der grundlægger Whitney Wolfe var det ikke overraske mig, at jeg ikke var en af disse mennesker. Så jeg besluttede at lave en 2nd-konto ved hjælp af min søster ' s info og fotos for at se, om vi kunne finde hinanden, hvis sympatier kan udveksles, og hvis vi kunne udveksling af beskeder. Det eneste svar, at jeg havde fra Bumble var, at min profil modtaget mange klager, og da jeg bad om dokumentation og begrundelser for, hvorfor de gav ingen.