Der er Markiplier dating? Markiplier kæreste hustru

Markiplier - Hey gutter, Dette er en personlig sag, men dens

Har ingen andre rigtig har bemærket, at Mark er flyttet ind med

MARKIPLIERS KÆRESTE? Yahoo Answers

Amy Nelson: Alle Fakta På Markipliers Kæreste

Mmmkay første ting først vil jeg gerne sige helt klart, at jeg er lykkeligt forlovet med manden i mine drømme og Mærket. (a) at have en kæreste, (b) med to veninder (c) at have en kæreste (d) at være en Sultan, og som har et harem (e) er aseksuelle. Lad os bare være glade for den fyr, de har sikkert været sammen i længere tid end nogen ved, så juuuuust beskæftige sig med det. Jeg får ikke ønsker ALLLL af dit personlige liv online for alle at se, men ikke anerkender hinanden. Kendt for horror spil, Mark spiller også gennem andre spil, der kan findes på hans YouTube-kanal. Ligesom en masse mennesker, synes det, jeg fandt Mark ' s videoer i en meget hård patch i livet og er virkelig taknemlig for hans humor og positivitet. Tilmeld dig for at Se mere af Markiplier på Facebook Log ind eller Opret Konto for at Se mere af Markiplier på Facebook Log ind Glemt konto. Det burde nok have været sagt for lang tid siden, men så åben som jeg er til jer, der er nogle ting, som jeg kan lide at holde sig ude af offentlighedens søgelys. Samme for Jess. Jeg nævnte i mit indlæg, hvordan det ville være cool for dem at afsløre, men hvis de ikke vil, at fans skal ikke presse dem til at gøre det. Men den måde, de andre mods blev behandlet.Jeg ved ikke, om der blev afviklet bag døre, eller afvikles på alle. Det har ingen effekt på indholdet, medie eller en persona, der Markerer viser os, så hvorfor skal vi nødt til at blive for personlig. Jeg er temmelig sikker på (og jeg hader at sige, at dette) hun er bare endnu en af hans fangirls forsøger at blæse nogle drama op for at få opmærksomhed fra enten andre mennesker eller Mark specifikt, eller begge dele. De er ikke hacking nøgenbilleder, eller du har slået lejr udenfor dit hus. Nej. Hvad. Ok, så du ved, hvordan crazy Mark ' s fans kan være, og du stadig sige dette. Jeg ved, at dette er en gammel tråd. 2. Jeg har afsendt det. 3. Jeg er på ingen måde forsøger at tilføje brændstof til en brand, og kun forsøger at dele min mening. For ikke at nævne de fornærmelser, de pm ' s, siger, at hun er en tæve uden grund, at fortælle hende, at dræbe sig selv, trusler, og den skøre invasion af privatlivets fred. D: jeg tror, han forsøger at købe tid, så han kunne finde et nyt sted at bo, da tingene med Jess var ikke alt for god.

Markiplier på Twitter: Dens virkelig mærkeligt, at jeg stadig

Som jeg sagde, jeg er en ny fan, og den slags havde ingen idé om, hvor alle de gamle, støttende fans, at Mark er altid at takke talte til hinanden. Det er ikke beregnet til folk, der ser hans videoer, religiøst eller beta har du, men for de mennesker, der dykke for frit og for personligt ind i noget der ikke er, hvad Mark vil have os til at se eller vide. Se, det er ikke vores forretning, og Markér ikke skylder os noget, vejret, eller vi ikke bekymrer sig om sin dame ikke noget, og ikke bør have en plads i fandom. At jeg ikke helt forstår dit problem til at begynde med, fordi min post stort set bare er aftalt med din. Jeg får, at der er vægtige beviser vedrørende ham, og denne pige, men hvad betyder det for os som fans. Der er stadig 200.000 mennesker er aktive, tale om det, og bombning af dine social media sider med chikane og teorier, så længe de har lyst til det. Jeg så en masse smerte og forvirring, gå ned på alle sider i denne situation; nogle fans angrebet hans nye kone, andre fast ved ham og endte med at væmmes ved dem, der ikke kunne eller ikke, af forskellige årsager, og bad blood endte spildt over det hele. Han bemærker, at han ønsker at vide, hvis fans kan lide det; fine, med alle midler efterlad en kommentar siger yay eller nej.

Han kiggede lidt mere pjusket end sædvanlig, da han først dukkede op på grumps' sted, men har været på udkig bedre, da til trods for det hele 'snapchat prøvelser', at han var nødt til at beskæftige sig med i løbet af weekenden. Jeg er faktisk virkelig ivrige efter at begynde at tale med andre mennesker, der føler på samme måde om ham - og da det er et emne, der rammer rigtig tæt til hjem til mig, jeg håber, at jeg kan give noget værdifuldt til overvejelse af spørgsmålet om, hvorfor Mark 's kæreste og Mark' s online-liv kan være separate enheder, der for øjeblikket. For at holde det kort og godt, jeg er en del af denne skøre, sammentømret fanbase af en performer udlandet, der, for et par år siden, blev gift. Mark ser fint ud, og det er det spørgsmål, men selvfølgelig er han ikke ville fungere lige op deprimeret hvad med 5 millioner fans på sociale medier, sååå. Ved at bruge vores Tjenester, eller ved at klikke på jeg accepterer, accepterer du vores brug af cookies. В Lære Mere. Jeg Er Enig. Fra begyndelsen har jeg altid troet, Mark havde en pige i hans liv, der er baseret på det faktum, at han er smuk, som alle helvede, og hvordan kunne han ikke. En masse af fans følte bare svagt ubehageligt, og på en eller anden måde løjet for, og den udøvende kunstner følte mig utrolig isoleret, fordi det var umuligt for ham at kommunikere hjerte-til-hjerte og en-til-en med alle om, hvorfor han ikke havde sagt noget før, og hvorfor han var ved at sige noget nu. Jeg siger ikke, at dette på nogen måde er direkte anvendelig til at Markere situationen, eller at jeg ved noget som helst om Mark ' s motiver. Jeg synes det er virkelig fucking underligt at skjule din kæreste, og jeg er ikke rigtig tilbageholdende med at dele denne opfattelse, fordi det ikke er hadefuldt mod enten af dem, jeg synes bare det er underligt (også jeg er underlig). Ligesom ethvert forhold, deres var komplicerede og ikke altid konkrete - og den sidste ting, han ønskede, var, at tusindvis af mennesker følelsesmæssigt investeret i hver eneste lille op -, ned-og sidelæns bevægelse i hans personlige liv.