Den Virkelige Grund Til At Det Er Så Svært At Date Efter 50 HuffPost

Hvorfor har kvinder over 50 udholde online dating? Mænd lyver

Din ret i en ting: Der er ikke en masse gode mænd derude i 50 plus befolkning. Seksuelt vi er et perfekt match og det har været en åbenbaring, efter aldrig at være virkelig alle, at seksuelt kompatibel med min ex kone, på trods af at have 5 børn. Jeg mener, at odds er i din favør, men du er nødt til at forblive positiv, være en god kammerat og har en sans for humor. Lad os ikke dvæle ved nogle negative statistik (som er informeret af forskellige ting — nogle kvinder ikke vil have partnere, nogle kvinder ikke bliver gift, men er i relationer, statistikker blive forældet som følge af den tid, de er kompileret), osv. Jeg forstår vigtigheden og nødvendigheden af fred i mit liv, men indimellem er jeg også nyde nogle eventyr. Jeg er klar over, at der ikke altid vil være kemi eller ting til fælles inden for et par, måske er en stor forskel i værdierne. Jeg forventer bestemt ikke, at fysisk perfektion på vores alder, men jeg arbejder på at holde sig i form, og håber, at min partner forstår, at det er nødvendigt at gøre en indsats på dette område også. Jeg vil helt sikkert sige, at kvinder i gamle dage virkelig har bragt Jer Kvinder i dag, at alt skam helt så godt, fordi de virkelig var det modsatte af Dig. Men virkeligheden er, at mænd, men gamle, foretrækker deres kvinder lidt saftigere, hvis forbindelse med overgangsalderen eller post-menopausale kvinder kan fordømme dem til instant decrepitude. Jeg synes at tiltrække den slags fyr, der kan lide min gratis-mod, men som alligevel er ofte de typer, der til at begynde klipning mine vinger, så snart min opmærksomhed er andetsteds. Når det samme spørgsmål blev stillet til en gruppe af kvinder, de overvældende flertal forkastede hele 85 procent svarer, at kalde det afregning. Dette gav mig en stærkere følelse af selvværd, en stærkere følelse af maskulinitet, og hvordan man udtrykker det, og en stærkere følelse af, hvor kvinderne kommer fra (og de referencer, som de naturligvis give os). Det er ikke en tilfældig ting til mig, og jeg kunne ikke gå fra fyr til fyr at give mine mest private selv ud som om det er slik. I virkeligheden nok mere end kvinder i 20'erne, 30'erne og 40'erne, hvis du kan komme forbi den aldrende proces, som du selv har været igennem. Okay, tak.

Tro mig, jeg var ødelagt efter at give så mange år af mit liv til nogen, jeg har elsket, og de ar, som stadig skære mig i dag. Lige som de ville have lyst til at finde kærligheden til sig selv-en dag, du er også berettiget til at finde kærligheden igen, og at være lykkelig. Jeg kontaktede ham og fortalte ham om mine problemer, og han fortalte mig, hvad de skal gøre, og jeg gjorde det, og han gjorde en magi for mig. 28 timer senere, min kone kom hen til mig og undskyldte for den uret, hun gjorde, og lover aldrig at gøre det igen. Jeg ville ikke gå tilbage til et dårligt ægteskab for alle te i Kina, men på samme tid, ville jeg ikke ønsker slutningen af halvtredserne dating scene på min værste fjende. Jeg har ikke en følelse af retten, og jeg betaler min vej til mange, mange ting, men jeg kan lide en mand at være en mand. I betragtning af globalisering, indvandring, den stigende 3rd verden, og hvordan de fremmer dreng babyer i nogle kulturer har efterladt deres befolkning korte af kvinder, kan det endda svinge den anden vej for følgende generatons. Tres procent af amerikanerne har en kronisk helbredstilstand, og 42 procent af amerikanerne har mere end én kronisk helbredstilstand. Jeg kender dem, også. Ingen selvkritik. Mit gæt er, at de stadig drømmer om, at prins, som små piger, i håb om, at en fantastisk fyr vil falde i kærlighed med dem.

Jeg vil bare en nice guy, der gør mig til en prioritet, og behandler mig godt, er det let at tale, er støttende, accepterer mig for, hvem jeg er, mangler og alle, og ønsker at arbejde i retning af en dyb forbindelse, der er meningsfulde for os begge. Bedre til at se, om der er en reel forbindelse, før du klatre i seng med nogen, og før du får en simpel blodprøve for at bevise over for din partner, at du ikke vil bringe dem til en uønsket sygdom. Min advokat spurgte mig, hvor i verden jeg var i stand til at hænge i der, indtil mine børn var gamle nok til at beslutte, hvem de ønskede at leve med. Alle ældre mænd og charmerende mænd bør indse, at kvinder i 20'erne og 30'erne er ikke på udkig efter dem for long term partnering. Jeg er en 51yo mand, og jeg kan virkelig ikke uenig med din vurdering, (selvom det slag er ganske bred). Jeg elsker at lytte til kvinder, men det er slidt tynd når en kvinder fortæller mig at lukke op hver gang jeg forsøger at tale om noget, som jeg er interesseret i. Moderen til dine børn, vil altid have en plads i dit hjerte, og selv hun ønsker ikke, at du er i sorg og alene for resten af dit liv. Så dybest set, hvis mænd falder kort, og de kan lige så godt glemme alt om udsigten til et forhold, så hvorfor gider at forsøge. Jeg kan stadig ringe til ham, udskud, fordi hvad slags mand jagter en gift kvinde mere end 10 år yngre med 5 børn, hvoraf nogle er stadig meget ung. Vi er også typisk meget kritisk og hård på os selv og de har brug for ros, og ego-styrke, at vi kan komme fra at være sammen med en yngre attraktive trængende partner, at de ikke får fra forældre, deres forældre blev absorberet i deres egne alkoholiske liv og ikke tage meget god pleje af sig selv.