Dating-app afhængighed - Business Insider

De 12 Trin Til At Bryde Fri Fra Din Afhængighed

Men hvor sandsynligt er det moderne ensomme hjerter til at finde kærligheden, eller endda den sex, de søger på deres smartphones? For det store flertal af brugere, spillet i sig selv viser sig at være mere ophidsende end de andre spillere: færre end 10 procent af de kampe er fuldbyrdet, med endnu en half-assed hey, som brugerne vælger at holde med at spille i stedet for at beskeder de kampe der allerede er gjort. For én ting, jeg er klar over, at de ofte give en platform for ting som racisme og krop-at hænge nogen ud, som jeg har oplevet på første hånd. Jeg besluttede at give op alle af mine mest brugte apps, så prøv denne gammeldags dating stil skinner, og forhåbentlig i sidste ende bryde ud af min afhængighed for at stirre næsen dybt i min iPhone, ignorerer den forestående ankomst af kærlighed i mit liv. Min mor mistede sin oprindelige flyvning, får på den næste flyvning, sidder ved siden af min far og 29 år senere, er jeg her i dag. Hjernen frigiver dopamin, der ikke ved modtagelsen af en belønning, men i forventning om det (tror hunde savler ved lyd signaler aftensmad). Infinite scroll - mekanisme, der anvendes af de fleste dating apps, der udnytter denne svaghed ved automatisk indlæsning næste side, så brugerne ikke behøver at holde pause, for at tilskynde dem til at tage bare en mere ramt ved at aflæse på blot endnu en profil, og derefter en anden, ad infinitum. Næsten halvdelen af millennials adspurgte indrømmede, at bruge dating apps, så ego-styrke tøven , snarere end at møde folk på. Sms ' er også giver os frihed til at fortolke sprog, som vi måtte ønske det, hvilket ofte fører til alvorlige misforståelser. Vi kan nøje planlægge den tid, vi vælger at sende en sms, og den tid, vi venter med at reagere på en tekst. Vores forventning og forventninger bygge, og vi sætter os selv i dette ufatteligt, rom-com ånd, der ofte efterlader os skuffet. Digital daters komme i vane med automatisk åbning af en app på visse tidspunkter af dagen eller som den go-to-løsning til at afhjælpe kedsomhed eller ensomhed, uanset om eller ikke at de er bevidst opmærksom på den følelse. Jeg var helt afhængige jeg er en person, der elsker at møde kvinder i det virkelige liv, og jeg har ingen problemer eller frygt for at gøre det. Spørg de fleste singler, og de vil fortælle dig deres mest rodet op relationer er dem, der med deres dating apps. Gentagne aktioner, der er riller i nervebanerne at gøre dem den vej med mindst modstand, som tillader hjernen at spare energi.

Dating App Afhængighed

Alt i alt, Blår brugere stryg til over en milliard gange om dagen, og 63% af Blår brugere rapporterer, at gå på datoer 1-2 gange om ugen, hvor det samme kan siges om kun 52% af offline daters. Nogle mennesker er bare bedre til at sms 'e, Det er altid en lad ned for at have en utrolig sms' drilleri med nogen, og derefter gå på en dato fyldt med akavet tavshed og pauser. Som enhver afhængighed, det kan ikke være så nemt at gå væk. (En af mine bekendte havde gjort det så langt, som en tredje date med en kvinde, kun for at blive fanget på en dating app, når han vendte tilbage fra toilettet.) Han er i godt selskab: 22% af mændene indrømme, at den lovovertrædelse, der i henhold til dating app, Hinge, selv om dopamin-hit var sandsynligvis mindre kraftfuld end den velfortjente smække han modtaget med hendes håndtaske.). Kast i et par emojis, og giv dig selv et par ekstra minutter til at komme op med en rigtig zinger af et comeback, og alle synes at have en fantastisk digital personlighed. Forskere kalder det variable ratio forstærkning: prisen er uforudsigelig i forhold til, hvor meget, eller når, men det, der er derude. Men hvis du er med et billede af dig fra 2007, chancerne er du har ændret sig i de sidste otte år. Dem af jer, der har prøvet kræfter med online dating vide, at dette er sandt: hver dato har potentiale til at være absolut forfærdeligt, uanset hvor godt du synes, det vil gå, baseret på de fotos, du har set, og de tekster, du har modtaget. SHARE TWEET Tagget: Blår afhængighed Dating apps, sind dating afhængighed Velkommen til Klubben Tonic. BYO Gin. Få nu, og vi vil sende dig vores fem bedste historier, plus ugentlige opdateringer.

Dating App Afhængighed

Ghosting, ubesvarede tekster, falske forhåbninger, og måske endda nogle casual følelsesmæssige misbrug for din tur. Nej, jeg har aldrig mødt nogen, som barn, men jeg var ved at bruge internettet som en substitutional livline for de normale teenage milepæle, som jeg bare ikke har det privilegium at tage del i. Vi glemmer, og jeg ved, at jeg glemte, at møde nogen i person og gensidigt beslutter at se hinanden igen allerede: en forbindelse værd at undersøge, er blevet etableret. Forskning har vist, at duer præsenteret med en knap, der producerer godbidder (pellets af mad eller doser af lægemidler) i et uforudsigeligt mønster vil peck dælen ud af den knap, hvilket er næsten dobbelt så meget, som når den belønning, der ankommer på en forudsigelig måde. Og faktisk, jeg endte med at føle meget mere afslappet og forfrisket, før at sætte min alarm og tænde min telefon over på mit natbord for natten. I mit hoved, jeg gik bare ud fra, at folk mødtes på gaden, men ikke gennem ting som catcalling eller chikane. Som intetsigende eller ligegyldig som dating apps kan lyde i teorien, de er faktisk ret meningsfuldt værktøj for oprettelse af menneskelige forbindelser, især for folk som mig, der ikke har den heteroseksuelle privilegium at møde netop om nogen i kun om enhver bar i næsten enhver by. I løbet af de foregående fem dage, har jeg arrangeret denne aften, med noget mere end et par aflæser på min telefon, og nogle sms ' er. Kold tyrker, og ikke se sig tilbage, at jeg hurtigt mistede synet af formålet med dating apps, som var at øge mulighederne for at finde en person, som jeg kunne skabe en alvorlig forbindelse med og give mig en grund til at aldrig se på Blår igen. Her er problemet: jeg føler det som om jeg nogle gange er lidt for afhængige af disse former for teknologi for noget så vigtigt for mig som dating.