Værste Første Date Historier! Sjove Pinlige Akavede

Akavet Datoer: Den Værste Historier fra Reddit

Så i løbet af den dato, hun begyndte at kalde mig hendes kæreste, og i slutningen af den dato, fortalte hun mig, at hun elskede mig, og at jeg var en engel sendt af Gud til hende. Vi byttet numre. Næste dag fik en sms fra hende, hun sagde, hun ville have ønsket at tale mere natten før, og hvor omkring middag. Men anyway, jeg fik der et par minutter, før hun gjorde det, og da hun kom ind, blev vi snakker, og derefter, når hun sad ned, hun farted virkelig højt. Så i hendes hoved, at jeg skal have vækket hende op at prale af, om en prut, eller jeg var almindeligt mærkeligt. 12 år senere, vi er ikke sammen (Selv om vi gik i et stykke tid). Receptionen var på dette hus i landet, og vi var der drinks og venter på at gå ind i udestuen for kage opskæring. Jeg endte med at koble op med en fyr udenfor og havde til fysisk at skubbe ham væk, så jeg kunne kaste op over hele plænen, ved et uheld, at få nogle på hans sko. På denne bar, det tabende hold (os) og de vindende hold (et par på en legit god første date) var nødt til at deltage i en fysisk udfordring.' Speakeren gjort mig og de andre pige blindfold vores partnere, og han rakte os gigantisk agurker dækket af peanut butter. Siden jeg hadede den fyr så meget for at lyve om sig selv og få mig ind i denne situation, var jeg måske (en masse) grovere med agurk, end jeg burde have været. Da vi kom nedenunder og gik ind i udestuen, vi bemærkede, at alle stirrede op på det glasloft, så vi gjorde ligeså, og der er omfattet i vådt toiletpapir var mine venner floater. Så hagen op! Den nat, du har brugt på at lytte til nogle fremmede til at tale om sine krybdyr-hamstring tilbøjeligheder gør du en del af en stor søsterskab. College Magazine læsere deler deres mest pinlige, sjove eller bare almindelig katastrofale historier fra deres første møder med en dato eller et hook-up. Min kammerat havde lige været syg, jeg tænkte på, hvor heldig jeg havde været, at det havde savnet mig, men så så til min anden side, for at se mine dato havde ikke været helt så heldige. Hendes 'Ikke på nogen måde, med alle de mennesker venter udenfor?!' Mig: Hvad gjorde du med det?' Hendes 'Tog fat i den med masser af toilet papir og smed det ud af vinduet' Mig 'jeg håber, du har vasket hænder ordentligt' Hendes 'Ha, ha' sarkastisk. Jeg begyndte at gå i panik, og spekulerede på, hvad de skal gøre med den funky boxer-shorts, bemærkede vindue over bassinet, tog et pip ud, og det var klart, så kastede dem ud af vinduet. Viser ud af den ven, som for nylig havde smadret hendes ansigt op i et ridning ulykke og havde en metalramme, der sidder på hendes skuldre og holdt hende i kæberne på plads.

Sjove Dating Historier - Pinlige Øjeblikke - Seventeen

15 Af De Mest Besværlige Ting Til At Ske På En

12 Fyre Dele Afsindigt Forfærdelig Første Date Historier

  1. 11 Dating Skrækhistorier Thatll Gøre Dig Facepalm - Travlhed
  2. Pinligt Dating Historier: Første Møder - College
  3. Værste Første Date Historier! Sjove Pinlige Akavede

Endelig trak han væk, pegede på mit ansigt, og sagde, Hvad er det? Jeg rørte ved min kind, og før jeg kunne finde ud af hvad der var galt, sagde han, Du bløder!' Jeg havde fået næseblod, mid-makeout. Mens vi sad og så filmen, kom hun ind i stuen og smed noget på min dato skødet. Hun var aldeles uinteresserede i at diskutere noget andet end disse konstruktioner, var opmærksomme på begrebet humor, men havde ikke tid til det personligt, og hadede studerende. Da vi mødte op, ti minutter af samtalen, var nok til at foreslå, at det skulle være en udfordrende aften. Da jeg nærmede mig, hvor vi skulle møde op, ringede hun til mig for at spørge, om jeg var på min måde, og forklarede, at hun bedt om at mødes her bare i tilfælde af at jeg var en seriemorder, eller noget. Fange Sæson 3 premiere på fredag, 9 oktober kl 8 p.m. ET / 7 p.m. CT på NBC. Billede: NBC; Giphy (11); Me Against The Music / Tumblr (2); Tumblr Nyheder, Underholdning, Skønhed, Mode, Livsstil, Bøger Tech Mad Har Om Os Annoncere Apps Labs Vilkår Privacy DMCA-Kontakt Os В® 2018 Travlhed. Når du bekymre dig om de millioner af små ting, der kunne gå galt, og derefter føler sig lidt fjollet, når ingen af dine bekymringer viser sig at være legitime. Vi havde for nylig fået en killing, og hun kunne godt lide at tage ting ud af papirkurven, og bære dem rundt.

Sjove Akavet Dating Historier

26 Lærere Fortæller Awesome, Ubekvemme Historier Om Studerende

Sjove Akavet Dating Historier

Hun ville kun være enige om, at en anden date med ham, hvis hendes mage kunne komme sammen, og han førte en til hende (mig!). Hun blev flov over, at jeg sad på den bevægelige fortovet, fordi der var klart det mest pinlige del af at blive taget til en Menards på en første date. Og jeg spiste det. Det var virkelig godt, men det er nok de mindst attraktive ting du kan spise foran nogen. Dumme ko fundet døren virkelig svært at lukke bag hende, så i stedet for at vælge en anden aflukke, hun gav nogle pift og smækkede den lukket, så kunne ikke åbne den blodige ting efter. 9 år senere er vi stadig sammen og har et hus og 2 børn. (ville ønske at jeg havde stået op lidt før. ). Min ven sagde, at hun var nødt til at gå på toilettet og få øjeblikke senere begyndte folk at blive ført ind på konservatoriet. Kun når jeg kom til restauranten, kom hun til at informere mig om, at selvom jeg så dejlig hun var ikke vild med de sko. 13 år senere, og 2 børn, jeg er stadig i rigger støvler. Jeg spurgte hende, om hun var OK, hun skubbede mig forbi køen, før hun wispered hun er produceret en flyder og ikke kunne skylle det væk. Jeg blev slået af en smuk servitrice i Pizza Hut på Den Strand, kontor til efterladt et nummer, og faktisk arrangeret en date. Hun klagede over ondt i maven osv., men i stedet for at være undskyldende på nogen måde, hun var lige ved at blive så sur, som du ville gøre, hvis du vidste, at den anden person er virkelig, virkelig godt. Godt den pige, jeg var med, var fætter til min bedste makker, Hvad er der galt med det jeg hører dig sige, prøv at stirre din mage i øjet, mens du modtager hoved, mens hans frue blink på du supping et fostrer i et halvt pakket billede hus.