Vintage Hånd Fly dating og type information

Stanley Bænk Flyet Side - Hyperkittencom

Formentlig den største skelsættende øjeblik i min træbearbejdning, træskærerarbejder udvikling har været ved at deltage i klubber og foreninger. BTW, jeg var nødt til at gøre dette efter at droppe den plan, som gik i håndtaget, så grundigt, at en ny var den bedste løsning. Ren, vurdere, forskning Dokument; - herkomst - billeder, som fandt derefter efter restaurering jeg ofte dokumentere processen for min fremtidige henvisninger - noget, jeg har fundet om det, katalogtekst, maker ' s historie, auktion resultater eller skærmbillede af den nuværende pris Osv. Jeg ved ikke præcis, hvornår det er fra, men jeg gætte, det ville være i 80'erne, fordi det var der, hvor min bedstefar startede træbearbejdning. Som de fleste, jeg voksede op ser Norm Abrams Nye Yankee-værksted for at få de sædvanlige kompliment af el-værktøj, men jeg har også set Roy Underhill Woodwright shop og har længe stræbt efter at bliver mere og mere ud af stikkontakten. At være militæret, flyttede vi rundt og gjorde mange hjem renovering projekter, som er designet af min hustru, jeg udført dem:-) jeg har også været fast medlem af de fleste base ' woodshop jeg er stødt på i vores bevægelser. På tidspunkter i vores bevægelser, jeg ikke har meget plads til at afsættes til træbearbejdning, men jeg har opdaget en ting kaldet Ebay, og blev lidt mere af et værktøj, der samler end en bruger. Vores privatlivspolitik udstikker vigtige oplysninger om os, og hvordan vi bruger og beskytter dine personlige data, og det forklarer også dine juridiske rettigheder i forbindelse med det. Jeg mener, at Eu har lavet den Rig-Con fly, hvilket er mere i overensstemmelse med snoet top af den laterale håndtaget på din. Til at hjælpe med at holde styr på min besætning, jeg længe begyndt at katalogisere alle de værktøjer, du kommer i butikken, billeder før og efter, at rehabbing og osv. Så hvis dine kanter er japanned, det er nok skrive 1956, hvis ikke, så flyet datoer fra omkring 1947 til 1955. Jeg har tre-nr. 203 block fly, og man har en tyndere riflede umærket skrue blad justering skrue. Efter at have læst Chris ' s ATC, jeg har forsøgt meget svært at noget downsize mit udvalg til en mere overskuelig værktøjskasse. Jeg vil sige det igen, denne Type Undersøgelser af samlere er kun så god som er baseret på størrelsen af et stort antal prøver, og producenterne aldrig gider at hjælpe fremtidige samlere, de genanvendte ofte skåret illustrationer i deres reklame og kataloger. De mest vanskelige aspekt er at få de der lange hul gennem håndtag i den rigtige vinkel med bunden, og det centrale til det færdige håndtag.

Det har den prototypiske opbygning oplysninger om en Stanley krigstid fly, selv om krigen fly kan indeholde en hodge-podge af dele. Langt de fleste af Typen kategori temmelig godt alle starter med en sætning som: Alle de funktioner, som den forrige, undtagen: det betyder, At vi er nødt til at kigge tilbage for at se, hvad jeg ellers skal se efter. Jeg kan heller ikke få at frøen i denne ene er lavet af, hvad der ligner stemplet stål, og det, og håndtaget fælles landbrugspolitik er blå. Hvis du opdager eventuelle mangler eller fejl, bedes du sende en note, og vi vil gøre en indsats for at sætte tingene rigtigt. Jeg har tidligere gik over en hurtig primer på Type undersøgelser, men har endnu til at finde min originale billeder til min illustreret liste. Jeg først et hurtigt kig til en vigtig del ændringer som Frøen skrue justering (Type 10), Første lateral håndtaget (Type 5), Højde af front knappen, Frøen modtager, ændringer osv. Der er en tråd på sawmillcreek fra et par år siden, at spørgsmål a C støberier mærke på en Stor Hals blok flyet, og nogen, der svarede, at de havde set det på en Stanley 220. Jeg har købt Det med, hvad der synes at være den originale kasse og manual, som alle ser temmelig gamle og ægte for mig.

Dating Stanley Fly

Svar gav siger: 8. April 2015 kl 12:56 pm jeg har en kommentar at tilføje om den Rekord fly fra personlig erfaring. Jeg var helt galt, og så snart jeg opdagede, at flyet var lavet i Indien, og var dårligt færdig med træ, både i udførelse og finish, og støbning og bearbejdning var af en lignende standard, at jeg straks ringede op for at bytte det over. Jeg mener, bare hvor lang tid tror du, det kan tage at skærpe 115 fly, 45 mejsler og 67 håndsave.virkelig! Svar Stein Arild Moi siger: 7. April 2015 kl 12:08 pm jeg har også en stanley-fly med stål justerskrue. Det centrale ribben indført med Type 9 er beregnet til hjælp frøen pladsen til munden, mens du justerer munden blænde. Det betød at genbruge gamle billeder, ikke er den nuværende model, og var kendt for at bruges op på tidligere opgørelser af dele, hvor det er muligt. En anden stor inspirationskilde for mig, læst alt, hvad der Chris Schwarz skrev og se Paul Sælgere, videoer og blog. Virksomhedens registrerede adresse er Accsol Hus, High Street, Johnstown, Wrexham, LL14 2SH, storbritannien. Det er også omkring denne tid, at den messing møtrikker, der holder knappen og tote begynde at ændre sig fra en cylindrisk form, til en med en talje på dem. Jeg kan ikke lide plastik håndtag, men i øjeblikket er de fungerer, og at vi ikke har den bekymring, koldt i det meste af Australien, og nye kan være lavet eller købt.