Han brød er du ikke gøre du date ham? - Vicki

Spørg en Fyr: Dating en Fyr med Finansielle Problemer

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Han har også mindreværdskompleks, at jeg er rigere end ham, og han er altid brug for min økonomiske støtte. Jeg er i øjeblikket savnet ham så meget og ikke ved, hvad de mener, så har jeg besluttet mig for ikke at ringe eller sende sms og vente og se, hvis han vil være ringe. Jeg har ikke været at kontakte ham, da de bryde op, jeg lige har forladt det som det er, men jeg lover dig, det er at spise sig ind på mig. I aften var det anden gang (i de sidste to uger), at denne mand har opsagt vores planer (lavet i forvejen) i sidste øjeblik. Mænd er konstant fodres med indtryk, at lokke dem til at tro, at self-sabotage adfærd vil belønne dem, og bør videreføres. Jeg vil bare have et godt liv for min kommende familie, og jeg er begyndt at harmes over det faktum, at det lader til, han har ikke været at spare eller ofre som jeg er nødt til at starte en familie. Han boede også 2 timer fra mig, men var altid glad for at komme ned her for at tilbringe tid sammen med mig en gang om ugen. Hvorfor er det så svært for folk at give afkald på deres drømme, når det kommer til penge eller karriere, men ikke relationer med andre mennesker. Han var en stor fyr, før hans finansielle problemer. En ting jeg er uenig med, er det don ' t look back kommentar. Jeg har flere grunde til det, men den største er, at kvinder typisk ved, i deres hjerter, hvad de virkelig ønsker at gøre, men de har blandede følelser på toppen af, hvad de kender til at være lige i det øjeblik, for dem.. Hvis dit hjerte siger at bo, så ophold og ophold fuldt ud. Jeg fortsætte med at give ham outs, så han kan få sit liv tilbage og alt, hvad han siger er, at du er en del af mit liv, og denne kamp er for vores fremtid. Jeg kan se hans rastløshed for at gøre sig bedre, men hans kulde og ufølsom måder skubber mig væk fra ham mere. Jeg mødte ham, før disse tragedier, og vi var så tæt på en kærlig fast forhold og livet var fantastisk. Mig og min dame, har 2 små børn, både af os arbejder krævende job i sundhedssektoren, så fravær er ikke en god ting. Han har været til fest.kan ikke fortælle, hvis jeg er alt for fokuseret på penge, eller hvis han bruger mig til en sød og nem at ride hårdt tjente høje ende livsstil.

Dating Økonomisk Ustabil Mand

U ville gifte sig med en mand, der ikke var økonomisk stabil

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Han brød er du ikke gøre du date ham? - Vicki

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Dating Økonomisk Ustabil Mand

Jeg går på, men håber fortsat, at tingene bedre og for at han kan komme tilbage til mig en dag. Jeg får en masse kuponer og gavekort på arbejdspladsen, restauranter og film (hvilket er godt, fordi det sparer penge). Jeg føler som om jeg gør præcis, hvad du sagde, at jeg stadig har håb, som kunne mere end sandsynligt være falsk håb, men jeg er så forvirret, jeg rent faktisk ved, hvad de skal gøre. Men han pludselig bliver fyret fra et job til et andet, og bliver en lille smule kræsen på at finde et job, så jeg ender med at betale husleje, regninger og bil. Så jeg gik tilbage til Craigslist (jeg fik min lady bilen slukkes der også for et stykke tid tilbage, u vinde nogle på C. L u løse nogle) i søgning af en midlertidig ride lige indtil jeg havde nok avlet til at få noget mere pålidelige. Han brød op med mig i over en måned siden på grund af sin økonomiske kamp for at tage sig af sig selv og sine forældre, kan jeg se at det tager en vejafgift på ham, at vi er lang distance forhold. Give ham plads til at finde ud af hans ting, og forpligte sig 100% til at være OK med din beslutning om at blive.. Hvis dit hjerte siger at gå, så gå ud og se dig ikke tilbage. Han inviterede mig til sin båd 2 uger siden og brugte hele tid på at diskutere den nye usmagelige job og jobsøgning med lidt følelser.

Det er muligt, noget der kunne ske i fremtiden, men jeg kan garantere, at det ikke vil være en god reunion, medmindre der er en komplet, 100% split første. Men hvis du faldt i kærlighed med en person, og derefter en situation, hvor der opstår uden for deres kontrol, og som op til, at pount ting var stor, og du er nødt til at splitte. Fordi jeg ved, at det er på grund af denne kamp, at han ikke forfølge noget med mig, som for mig er at ødelægge fremtiden for os, fordi jeg nogle gange føler, han bryder sig ikke om mig. Og ville også gøre ham til at indse sin situation, da han ikke ved om hans egne problemer. Jeg var også planer om at give ham overraskelser, og få ham til at føle sig speciel, og fortælle ham, at han er værd. Vi er i vores 30'erne, og ja min drøm er at blive gift og få en familie, men følelsesmæssigt kan jeg ikke selv komme der til det punkt, hvor jeg kan elske en anden helt. At bilen var temmelig billigt, jeg fik, men var nødt til at sætte nogle dæk og arbejde i det, disse 2 biler og det arbejde, jeg skal lægge i det er at sætte en økonomisk belastning for min indkomst. I virkeligheden, har han formentlig ikke selv føler, at han kan have et godt forhold i hans nuværende tilstand.. Hvis du venter for ting at forbedre, kan du vente i lang, lang tid. Ikke blot til bedre at forstå, hvordan fyre føler, men for at minde mig selv om, at det handler ikke om mig, og at alt, hvad jeg har at gøre, er at være der for ham. Den sværeste ting i verden kan være at acceptere, at de i sidste ende nødt til at løse det for sig selv. Hans handlinger er ikke så meget en afspejling af, hvordan han føler om dig, men mere om, hvordan han mener om sin situation.