Dating Over 50 HuffPost

6 Ting, Kvinder Bør Vide Om Mænd i 50’erne

Hvis en kvinde har en god fyr, hun burde holde ham i hendes liv og pleje forholdet til modenhed. Jeg er klar over, at der ikke altid vil være kemi eller ting til fælles inden for et par, måske er en stor forskel i værdierne. Jeg er i min slutningen af 50'erne, og når jeg går hen til mit lokale fitnesscenter, ser jeg masser af i form fyre i min aldersgruppe, der arbejder ud. Nu og da nogen, som der kan ramme din smag, men normalt ikke at have en stor forskel i alder er sikkert en god idé. Hvorfor? Hver kvinde, som jeg har dateret siden 2007 alle sagde de samme ting. Du er så forskellige. Jeg kan ikke tro, at du stadig er single. Er det undre nogen, at mænd er i stigende grad villige til at ofre sig selv på alteret for ægteskab. I virkeligheden, jeg husker at læse en stor undersøgelse, hvor mange kvinder, der har indledt en skilsmisse i en alder af 50 eller kort derefter erklærede, at der var noget virkelig galt med deres ex-mænd. Mine 2 store klager de fik tidligt gift og havde børn, og ønsker at gøre ting, som de gik glip af. Jeg tror en masse af dem give det gamle college prøve med den unge pige, MO, det virker ikke, og hun giver op. Jeg gjorde date en relativt attraktiv fyr, der var blevet skilt 10 år, han var stadig virkelig bitter over det, og jeg har hørt om, hvordan crappy hun gjorde ham dagligt. Vi bliver gift, vil starte en karriere og familie, og helt kaste os ud i de to ting; det utilsigtede resultat er, at vi ofte mister tid til og kontakt med vores gamle venner. Min anden fraskilte venner er enige om, at dette er et problem, og så er de samme kvinder, der spekulerer på, hvorfor du bryde op med dem. Jeg var en, der drikker,ikke er part,ikke var velhavende altid rent og ryddeligt intet som hendes nye mand, så hvorfor gå ind i en rs med mig. Efter at være i parforhold med mænd, alle af mit voksne liv, der er ingen måde, jeg kunne have et intimt forhold med en kvinde. Bare så du ved, er mit sidste forhold var med en mand, der var på handicap og kun arbejdede på deltid.

Det kan betyde, at færre smerter for mig i det lange løb, selvom jeg nød ægteskab, når jeg havde det, hårdt arbejde og alle. Og jeg var en meget omsorgsfuld og kærlig mand, der var meget opsat på, at hende så godt, som det desværre stadig ikke var god nok til hende. Hvis jeg kan holde stress temmelig lavt, og at jeg kan fungere på et anstændigt niveau, men jeg vil aldrig være at klatre i bjerge nogensinde igen. Det ser ud til, at de fleste mænd på min alder ikke ønsker en forpligtelse af nogen art, men bare vil lege, især hos yngre kvinder. Men efter at have læst dette, jeg ikke rigtig synes, at jeg nyde idéen om dating nogen med den slags udtalelser, som de fleste af jer har, Uanset hvilke problemer eller pris, man havde til at betale for en kvinde, HAN valgte til at være involveret med, var det ikke gjort af mig selv. Hvis en 60-årig kvinde, der holder sig trim, sætter på hæle, har langt hår, en kjole, så er hver mands hoved stadig vil gøre, når hun går af. Fri af angst, af erfaring, at vi kan nyde en tid, efterforskning, nye begyndelser og større tilfredshed. Sikker på, at jeg har haft mine tænder sparket efter at sætte min tillid til en mand, flere gange faktisk, men jeg har kæmpet min trang til at overveje alle, at mænd er nogle idioter.

Det har vist sig, at der er overensstemmelse spørgsmål på disse sider, har intet at gøre med succes på dating. Med tusindvis af mennesker slutter sig til vores websted på en daglig basis, er der gode chancer for, at du kan finde lige, hvad du leder efter. Femten år senere trådte jeg ind i, hvad jeg troede ville være en langsigtet leve sammen forhold, der ender i ægteskab, men desværre forlod hun mig til et rigere menneske, 11 år ældre end hende selv (han er 59 ). Så føler jeg mig fri for ethvert ansvar for børn, selv om jeg ved, at jeg har nogle power gratister, der stadig bor hjemme med mig. Men nu er dette år har vist mig at lukke døren har ændret mit liv til det bedre så godt. Selv om jeg mener, at ægteskabet er en hellig forpligtelse, et sandt bevis på, hvor et par har det med hinanden, jeg tror ikke, at mange mennesker er skåret ud for det længere disse dage. Hvis en mand er venlige, respektfulde, og der er en vis kemi, jeg er vild med alt, hvad jeg har, og de tjener min loyalitet. Men i en kolonne på, hvordan man skriver de profiler, råd vil sige, at det klart fremgår, hvad du har at tilbyde, snarere end hvad du søger eller krævende. Relationer er et helvede af en masse mere end blot umiddelbare opfattelser, fysisk tiltrækning, sex drive. Min søster overvejer at tage ham tilbage, jeg tror ikke, det er en god idé, når folk skilsmisse at forblive gode venner, som det ser ud, føler han sig berettiget til nogle ting, som han ikke vil nogensinde tænke på at få, hvis hun havde holdt afstand.