10 Top Online Dating Profil Eksempler På Hvorfor Theyre

Dating Profil Intro

I en nøddeskal, det betyder, at jeg kommer til at flyve i hele landet og lave indlæg om vores virksomhed på Twitter, Instagram og Facebook. Jeg er meget passioneret omkring at hjælpe andre, og jeg er i øjeblikket i færd med at sammensætte en indsamling for at skaffe penge til Cystisk Fibrose ved at klatre Mt. Rainier. Den stigning er også at være dedikeret til en af mine patienter, at jeg er blevet meget tæt på, der elsker eventyr, og selv om bjergene desværre er hans lunge-funktion, der forhindrer ham i at jagte sine drømme på grund af den store højde. Fem ting jeg ikke kunne undvære: - Internettet - Min Guitar - Min Hund Rex - New York Yankees - Nutella 3 tilfældige fakta om mig: 1) jeg lærte at jonglere med motorsave fra min nabo, som bruges til at være en klovn i de omrejsende cirkus. Ok, måske ikke, men jeg er sikker på, at han ville elske smagen af min hjemmelavede gnocci. 3. Flytbart Eventyrer. Jeg har sat fod på 5 kontinenter og har lyst til at udforske mere. Men hvis du nyder at have tankevækkende samtale og ikke er bange for at de lejlighedsvis livlig debat, giv mig en råbe. I sidste ende, jeg vil gerne være kendt for at levere de mest lækre peanut butter and jelly sandwich på denne side af Mississippi. Han kan lide at ramme byen, men han kommer ikke til at feste til ud på de små timer om natten hele tiden. Jeg håber, at han en dag vil gå på ferie på Mars, som jeg har hørt bjergene er herlige. 4. Fuld af tilfældige (og ofte ubrugelig) viden. En god regel i bestemmelse af, hvilken type af indhold for at undgå, at der er en simpel refleksion på strøm af charme. De fleste kvinder kan lide ideen om væren greb hårdt og kyssede blød, og denne fyr ser ud som om han kan få jobbet gjort. Klik på TAG QUIZZEN knappen nedenfor, så du ikke laver den samme fejl lavet her og kan bevæge sig op den sidste af Casanova-ness fra Klassens Klovn til Alle Omkring Awesomesauce. En af mine venner har kæmpet med hans profil, og var overbevist om, at han var grunden til at han ikke fik megen interesse. Familien er meget vigtig for mig, og jeg gør det til et punkt for at spise middag med mine forældre mindst to gange om ugen. Hvis du søger okCupid vil du se tusindvis af fyre, som du netop har kopieret disse profiler, ord for ord, og de undrer sig over, hvorfor de ikke arbejder. lol. Jeg er den type person, der vil gøre ting på en indskydelse, - og jeg er på udkig efter en partner med samme mentalitet.

Dating Profil Intro

Jo mere du kan indarbejde et element, der vil gøre dig standout, mens de resterende tro mod dig selv og din personlighed, jo bedre. Selv hvis dit liv drøm er at blive verdens største tommelfinger-wrestler, jeg er helt grave det. 3. En ikke-ryger. eller i det mindste forsøger at holde op. Jeg gør en indsats for at spise rå fødevarer så meget som muligt, men jeg har været kendt for at nyde en Big Mac på lejlighed. (Jeg må indrømme, der er ingen bedre kur mod tømmermænd end to all-beef patties, special sauce, lettuce, cheese, pickles, løg on a sesame seed bun!) Anyway, hvis du er en laid-back intellektuelle, der kan sætte pris på en frisklavet quinoa salat og lejlighedsvis chai latte, så send mig en besked. Jeg køre 12 til 20 km om ugen til motion, men når jeg har tid, en lang vandretur med en person, der er endnu bedre. Sige, Der er ikke noget smukkere for mig end en strand ved solnedgang, hvor stjernerne til at synes større og lysere end alle andre steder på jorden. Uanset hvad det er, du har at sige, så brug beskrivende sprog til at spice det op. Min personlige teori om musik, er, at det er bare ren, følelsesmæssig kommunikation, har du nogensinde lyttet til en sang i et andet sprog, men stadig forstået på et følelsesmæssigt plan, hvad den sang blev forsøger at udtrykke. Hvert år jeg gøre mit outfit fra bunden, og jeg plejer at gøre det rigtig godt i kostume konkurrencer. - Jeg har en 5 år gammel Sharpei opkaldt Kobe (ja, efter basketball-spiller!) - Jeg kan have en mindre Nutella afhængighed. - Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden min ældre søster - hun er min bedste ven og holder mig rask, når livet bliver skøre. - Det har altid været min drøm at lave en road trip på tværs af Usa i en gammel Volkswagen. - Jeg lærte mig selv, hvordan at balancere en flaske på min næse, mens stående på en fod. På mine fridage, vil du enten finde mig at spille hockey-eller transportremme ud vise-melodier med min 6-måneder gamle nevø, Max.

Dating Profil Intro

Jeg nyder naturen, rejser, restauranter, grine, gå i ng til kulturelle arrangementer, og socia L izing med kvalitet pe O ple. Hvis du kan genkende dig selv i nogle af dem, jeg tror, det kunne være værd at tage sig tid til at holde om med at læse min profil. På en typisk fredag aften, jeg er sandsynligvis at deltage i yoga klasse, på cykel eller ned ad en af de mange smukke stier i vores by. At vise medfølelse over for andre, er et meget positivt karaktertræk, der vil vinde dig point med kvinder. Det er overflødigt at sige, jeg var ikke særlig aktiv for resten af dagen. 3) Min mor er en massiv Barry Manilow fan. Jeg kan godt lide at fokusere min energi på at indsamle erfaringer som modsætning til ting og vil meget hellere bruge mine penge på en rejse til et fremmed land, end på en fancy ny bil. De mest laid back ting om mig, er min kat, og han har endog at komme op og løbe omgange rundt i rummet fra tid til anden. Jeg tror, at tanken har en energi, som påvirker åbenbart virkelighed og former den i meget specifikke måder. Men du kan møde dem, og finde ud af at de er helt anderledes end deres profil tyder på, (dvs. de synes vittige og skarpe på deres profil, men det er virkelig kedeligt i person). Jeg kan ærligt sige, at jeg elsker mit job, fordi det giver mig mulighed for at forbinde med folk på en daglig basis.