Fordele Ulemper ved de Army Rangers Chroncom

Regler for Lige - Dating en Ranger Havok Tidende

For nogle dumme grunden til, jeg ikke lov til at møde ham i lufthavnen og tage ham med hjem. (Nogle omsorgspligt bull shit), så jeg er nødt til tålmodigt vente med at høre min foran porten slam lukket, og lyden af hans tunge støvler køre op beton vej. Min kæreste og jeg har været tale om børn, ægteskab og vores fremtid sandsynligvis siden den anden måned af vores forhold, han selv tænkt på et navn til en lille dreng, mens jeg har taget ansvar for den pige navne. Andre på indlæg ikke kommer afsted til krig i det mindste ikke endnu, og de havde deres bedste Jul til tjeneste i Kirken denne nat. Men det er bare gonna være svært at overgangen fra at se og tale hverdagen til at venter på et brev eller et opkald. Jeg havde fortalt mig selv, at jeg ville blive en jomfru indtil jeg var i hvert fald ud af college, så jeg ville ikke ende gravid, selvom jeg var på p-piller. To uger før han skulle til at forlade, i en sand hær stil, fortalte han mig, at han ikke længere vil Queensland, men at Darwin (toppen af Australien-halvdelen af land) i stedet for. Tillid er også en god ting at huske, de fleste af den tid, du vil være væk fra din soldat så hvis du har et godt tillidsfuldt forhold, der vil hjælpe en masse. Det handler om at gå for, hvad du vil, tage nogle chancer, der falder ned bare for at komme op og gøre det igen. Jeg har mødt mennesker, som bliver overraskede, når de finder ud af, at relationer kan eksistere med civile mænd og militære kvinder, men forhåbentlig virker. Du er nødt til at bevise for ham at du kan gøre dette, fordi han kan være sammen med nogen, og der er masser af folk, der ville elske at tage din militære mand væk fra dig, så du er nødt til at være stærk civile kæreste, og hold den nede fort. Jeg sidder i lufthavnen, mens han er på flyet, og jeg ser ud af vinduet og ser sin flugt tage ud til Fort Leonard Wood er en af th ehardest ting, jeg er nødt til at gøre. Vi havde et øjeblik, hvor han viste mig billeder af ham i uniform på sin mobil, og jeg var lænet over hans skulder have en fantastisk perve. Han havde sagt, at han kan fortælle mig, for han betroede mig, at han var en National Police officer, og han behandles primært med medicin, men han gjorde nogle af ulovlig indvandring ting også. Jeg bør nævne, at han er meget talentfuld, så er meget stolt, men han har også nogle TBI, en stærk type personlighed, og behov for at føle, at han er i kontrol over tingene. Det første år eller så vil være hård sex med sin implementering, men vi har gjort det så langt kan vi komme igennem hvad som helst.

Plus jeg har ikke mødt hans venner eller familie, som nogen sagde, at der er et stort skridt i denne kultur for at mødes med familie og venner. Hvis han ikke fortælle mig, hvor han er, at han kun taler om den mad, vil ikke fortælle mig noget som helst af, hvad han ser, så jeg regnede med, han er arbejder. Han har orlov til Jul for 3 uger, og han kommer hjem til Chicago for at se sin familie og jeg en tur der alle til at møde jer og til at se ham. Jeg var stadig afhaspning fra mine følelser omkring denne ene fyr som jeg var lidt tøvende, da hans co-arbejdere kone kom op til mig og gav mig et par hints og henvisninger om denne fyr, der ønsker at vide, hvis jeg var i et forhold. Så gik han bare brast i gråd holder mig og siger, at han ikke ønsker at gå tilbage, og at han elskede mig, jeg blev ved med at fortælle ham, at det ville være okay, men jeg var ved at græde også. Han var stadig travlt, selv om hans dag, så samtalen var stadig kort og telefonopkald blev kortere, men de samtaler, der føltes som for evigt. Så meget som han vidste, at min historie og hvad jeg havde været igennem, og jeg vidste, at jeg blev arbejdet hårdt på at forbedre mig selv (jeg har været igennem en masse traumer mig selv), og han plejede at være tålmodig med mig, så sagde han, at han ikke længere ser en fremtid med mig, og at jeg er for trængende og usikre. Hvis du aflede din soldat, selv i den mindste, de kan miste fokus og såre nogen, fordi de ikke gør deres job, højre.

Dating En Army Ranger

Alle radioer sagde, at der var en streg i sandet mellem 500.000 og onde imod 500,000 gode fyre, og snart krigen ville begynde, og mange af os ikke vil være at komme hjem. Der var en note på min pude. God morgen, babe. Jeg havde ikke lyst til at vække dig, men jeg havde PT denne morgen. De første 2 dage, jeg tror, jeg bare blokeret ud det hele, troede det var en drøm, at jeg snart ville vågne op fra den (forhåbentlig vågner til min kæreste ved siden af mig), men til sidst måtte jeg komme tilbage til virkeligheden. Han temmelig boet hos mig i flere måneder, og jeg fik så vant til at være sammen med ham hver dag, at det bogstaveligt talt føler sig som en del af mig mangler. Godt han kom op til mig, og bare begyndte at tale til mig, nu, hvis nogen begynder at tale til mig, jeg vil tale tilbage, jeg er bare ikke en god samtale alligevel starter vi var i receptionen, og han ville komme på tale med mig og han prøvede at få mig til at danse, men jeg var for genert, og jeg fortalte ham ikke. Sikker på, at der er dage, at jeg vil hellere ikke komme ud af sengen, når jeg er ensom og alle jeg ønsker at gøre, er at græde. Hun vil være hjemme til to uger til Jul, anden Mosebog, og for et par flere uger, efter at hun kandidater i luften. Vi var i motor pool venter på busser til at tage os til de fly, der ville tage os til ørkenen. Efter vores strand dato, han var nødt til at forlade uddannelsen til 3 uger, selv om jeg vidste, at det ville ske (ellers ville jeg have brød det ud, når han advarede mig) jeg havde ingen idé om, at det ville komme så snart. Vi spillede Tennis, som vi bruger til at i gymnasiet sammen, og han havde sparket min røv (så meget for alle de smæk jeg talte før han kom hjem).