Køn og kærlighed i Marokko - Haverford College

Hvordan gør dating og relationer arbejde i Marokko?

Kultur og etikette, Om Marokko Hård sex Guides

Hvis dit opdage din ægtefælle har altid været mere eller mindre en sex narkoman og sover med andre mennesker, er du formodes for at acceptere dem som de er. De kan være oprigtige, men de har ikke presset deres venner, naboer eller kære til at være den samme måde. At være en Kristen og en Muslim, han fortalte mig, at han kun ville gifte sig med en person, der svarer til hans mor (der er sløret) og en person, hun godkender. Jeg kan ikke rigtig sige, hvordan skal de leve eller finansiering af ting, jeg antager, på samme måde som andre unge, der bliver gift gøre. Nogle rejsende finde ud af det vedholdende og generende, mens andre kun har lidt eller ingen problemer med det overhovedet. Jeg vil generelt fraråde at hoppe ind i noget, før man overvejer det lidt længere og bruge lidt mere tid på at lære hinanden at kende. Du kan godt møde en pige fra universitetet og dato hende, men du ville være forventet til at gifte sig snart bagefter. Men vi elsker hinanden, og jeg er klar til at leve overalt med ham, det er ligegyldigt, hvor det ikke ligegyldigt, kun virksomheden. Hver dynamisk er forskellige, men der er noget at sige til en mand, der ønsker at give sin familie økonomisk, og ønsker at tage føringen. Jeg vil være at gå tilbage til marrakech næste år inshallah og indtil da vi kommer til at tale og vide mere om hinanden. Mit sidste råd, behøver ikke at blive blændet af løfter om kærlighed og hengivenhed, tage din tid og finde ud af, hvem personen virkelig er. Han har aldrig været gift, eller har børn, Vi har talt om, hvad hvis jeg ikke kan få børn, osv. Han mener, at det er meget bizart, at jeg kan tale med familiemedlemmer om ham, og han siger, det er usædvanligt i Marokko, medmindre du vil til at indføre din hustru. Jeg kom hjem fra arbejde et par uger siden at opdage, at han havde pakket sine ting og forladt mens jeg var på arbejde. Det er værd at bemærke, at Marokkanske mænd kan gifte sig med Kristne og Jødiske kvinder, og opfordres til at give dem mulighed for at praktisere deres tro, uhindret.

  1. Dating Marokkanske Piger, Fyre - Road Elendige Guider
  2. Marokkanske dating told - Levende Locurto
  3. Så du Ønsker at Gifte sig med en Marokkansk Mand? - MarocMama
  4. Dating i marokkansk kultur - søgeord-tyder-toolcom

Køn og kærlighed i Marokko - Haverford College

  1. Gratis Marokkanske Dating Hjemmeside - Chat og mariage Marokko
  2. Top 5 Grunde Til Hvorfor Du Bør Dato Marokkanske Kvinder
  3. Hvor almindeligt er dating og præ-ægteskabelig sex i marokko

Vi gik gennem små landsbyer, hvoraf nogle løb min hukommelse til samtaler jeg har haft med kvinder, dating mænd i Marokko. Dette er ikke bare unikt for Islam eller Marokkanere der har været masser af undersøgelser, der viser, at det er en generel tendens, som folk alder. Men, jeg formoder, at han er gift, da han bærer en guldring på sin ring finger, og det faktum, at han har en 16 måneder gammel. Ved første jeg ville afslappet tale med ham eller ikke, han fortsatte med at kontakte mig, selvom jeg gal det klart for ham, at jeg ikke havde nogen interesse i ham, til sidst jeg gav efter, og vi begyndte virkelig at have indgående samtaler. En af grundene til dette er, at de forskellige roller for de to køn er meget mere defineret end de er i Vesten, og seksuelle skikke meget strengere. Vi taler dagligt. Vi skype nogle gange med video-on-nogle gange med det ud, og vi taler til hinanden i timevis på denne måde. Respektfuldt, og uden at komme ind på din personlige virksomhed alt for meget, vil jeg gerne vide, hvad fik dig til at bære tørklæde. Du er nødt til at være opmærksom, og hvis tingene er ude af kontrol, så gå tilbage og revurdere situationen.

Det er en god idé, at undgå at gå gennem kirkegårde, da disse også betragtes som hellige steder. Han bor sammen med sin ældre søster, og hvis jeg kalder ham, når han er hjemme, han er super stille eller kører i et andet værelse. Han sagde, at han vil vente på mig, indtil jeg gå tilbage til marrkech og ønsker at introducere mig til hans familie som en pige, som han ønsker at gifte sig. Jeg er sikker på, at det ikke vil være let, fordi ægteskabet aldrig er, og selvfølgelig som en mor forstår din bekymring. Inchaalah, alt vil gå glat, men jeg kan ikke hjælpe at bekymre sig om den bureaukratiske aspekt af denne rejse. Jeg har endelig modtaget min baggrund ind fra FBI, så forhåbentlig resten af de papirer, der er en smule lettere at tilegne sig. Du bør også undgå fysisk kontakt med Marokkanske mænd, selv på en måde, som ikke ville være overvejet, seksuel derhjemme, da det let kan misforstås. Jeg spurgte ham om dette, og han indrømmede, at han ikke har nævnt mig til sin søster eller nogen anden i familien. Det er meget usædvanligt for Marokkanere (mænd eller kvinder) at tale om en person af det modsatte køn, som ikke er deres ægtefælle. Kombineret med den typiske Marokkanske attitude, kan du forvente, at din partner ikke er tilbøjelige til at lægge pres på dig i din praksis.