kitchenaid k5 en mixer Mål

Amazoncom: kitchenaid k5a

Det fortsatte indtil slutningen af 1970'erne, da det KitchenAid mixer tilføjet en ssd-hastighed kontrol og K5SS blev indført. Alle lift skål model fra 1940'erne indtil for nylig var alle bygget af de samme, bortset fra optagelse af mere kraftfulde motorer og nyere kredsløb bestyrelser. Hvis u er en, der har ordet KitchenAid indgraveret på højre og venstre på mærkepladen, det er fra 1940'erne til begyndelsen af 1960'erne. Jeg tror, det var i 1962, at de gik fra brass band med indgraveret script logo til skærm-trykt blok logo. Nu har jeg dele alle over, men er begyndt at falde i kærlighed med det, da hver enkelt del er så meget pænere og omfattende end mine andre nye med plast bits og kredsløb. Svar Slette Leolady August 22, 2012 på 6:56 AM Enhver Hub vedhæftede filer, der sælges i dag, vil passe på din model. Hvis jeg har sendt dig nogle billeder af mixer, vil du være i stand til at hjælpe med at bestemme en tilnærmet aldersgruppe. Svar Slette BAWilliams 7 juni, 2018 på 1:55 PM jeg kaldte køkken støtte til at få en anslået alder på min maskine, og dame i telefonen sagde, at jeg have en diamant af en maskine. Det havde en række nedenunder, og jeg kontaktede Kitchenaid at få mere information, men de svarede, at de ikke kunne give mig en fabrikations dato fra de tal, jeg havde givet dem. Senere piskeris havde det hvide plastik opvaskemaskine sikker belægning, så kun de kommercielle modeller med poleret aluminium piskeris. Print er en smule mindre af en Blok, og K, h, og A er helt stiliseret, når i forhold til nyere og moderne logoer. En gang i de sene 1950 ' eller mere sandsynligt i begyndelsen af 1960'erne, rustfrit stål skåle blev standard, blev logoet ændret, og bandet blev serigrafi trykt i stedet for ætset. Det siger Troy, Ohio. Det er den eneste Kitchaid jeg nogensinde har set med frugt designs på det metal, speed control band. En morder finde Svar Slette Julian G November 10, 2016 på 1:41 PM jeg har en k45sswh - serienummeret er W83843159 Ikke kan finde ud af, hvornår det blev lavet. Der er ingen officielle oplysninger om alder af K-5A ' s, men jeg har prøvet at sammenligne serienumre med kendte datoer for, hvornår jeg kan.

Dating Kitchenaid Mixer K5A

I 1978 Hobart begyndte at bruge solid state kredsløb og ordene ssd' dukkede op på typeskiltet indtil begyndelsen af 1980'erne. Eller cn nogen anbefale de bedste KA model at bruge til bagning af kager, cupcakes, gøre fondant - min primære brug. Jeg har lige købt en gammel K5-En som jeg, der menes at være en forholdsvis tidligt en, men den høje serienummer 5B-60778 kunne tyde på noget andet. Nogle gange KitchenAid brand logo på mærkepladen, er en giveaway, som det har ændret sig over årene. På et tidspunkt træ spand blev erstattet med den grønne glasfiber enhed, som kom med en reversibel stand, der må bruge på enten af KA ' s mixer tilbud (tilt hoved eller skål lift). Svar Slette GE Fav februar 15, 2013, 10:45 AM jeg tænkte på om du har en kopi af K5-En manual fra Hobart. Det er den gamle stil trim band med tidlig KitchenAid logo og stemplet serienummer, poleret aluminium piskeris, og skålen har flangen håndtag. Svar Slette Jill Elaine 1 februar 2016 kl 8:40 AM Masser af god information om K5-En i dette Yahoo-Gruppen: Vi Faktisk Indsamle Elektrisk Røreværk (WACEM), herunder reparationer og retrofit.

Pigerne: KitchenAid Hobart Model K5-A - Blogger

Desuden her i Italien har vi 220V 50hz jeg tror, at en transformer er nødvendigt ( dette punkt er blevet tabt.) Pls rådgive. Ciao Riccardo Svar Slette freakydrew 1 februar, 2014 kl 11:08 AM hilsen, jeg fik øje på en for nylig, hvor de stemplede serienummer i gang med 5A og ikke 5B, ikke at gøre det ældre. Jeg kan ikke sige, om det er rustfrit stål eller fortinnet skål - selvom jeg ejer en moderne tilt hoved Håndværker med rustfri skål og materialer, der ikke synes det samme. Den ene dukkede op på eBay for flere år siden, der matchede serienummer 5B12599 til December 1941 med et foto af den oprindelige kvittering. Ingen serienummer. Kun model k5A. Jeg ønskede at udskifte ledningen, men da jeg kom ind i det jeg begyndte at tage det mere og mere fra hinanden. Pelican hoved pålægsmaskine glas citruspresser, Kniv og Slibesten Sølv Buffer Støbt Aluminium Rotary Pålægsmaskine og Shredder Denne nye version Kommer En Fin og En Grov Rist Kegle, plus En Tyk og En Tynd Udskæring Kegle. Nogen indsigt? Svar Slette Adrian C 2 December 2017 ad 5:22 AM jeg har en model K, serienummer 565976 skålen monterer på en skrue, som er knyttet til standen. Svar Slette pat September 13, 2015 på 5:37 PM jeg har en K5-En arbejdshest, at de tænder ser ud til at være nødlidende - er det kun går til den højeste hastighed. Hvis KitchenAid navn er lige foran og simpelthen trykt på pladen, og navnet er ikke tyk som den nuværende KitchenAid logo, så har du én fra midten af 1960 ' s indtil slutningen af 1960'erne, efter at alle blandere havde omarbejdet tykkere KitchenAid logo. Svar Slette Ukendt 12 januar 2016 på 11:26 AM jeg har en gammel K5-En med serienummer 5B2xxx og jeg har svandt det og udskiftes pakningen. Jeg troede, der ville hjælpe med at indsnævre min søgning, men jeg kan ikke finde en anden med frugt designs, der findes online.