Book Speed Dating Mægtige Lidt Bibliotekar

Blind Date med en Bog –eller–Speed Dating for Bøger - Bog

Jeg kan lide speed dating idé, selvom, fordi de ikke er nødt til at beslutte, som en gruppe (jeg gjorde det på grund af tidsnød). Hidtil er de store hits var Fjenden ved Higson, og Efter ved at Efaw på bordet og Smadrede Glas af Giles og Heist Society af Carter, at jeg har været booktalking. Jeg kæmpede med ikke at se alle de studerende på en regelmæssig basis, så det var den bedste måde, at jeg kunne få tingene til at fungere. Nogen instrueret mig til denne blog på grund af at læse mine, og vi er i seriøse forhandlinger om at få denne i gang i vores område. Men efter 1 time af kampe, alle naturligvis brød ud i mindre grupper og startede nye samtaler. Rider Haggard Store spil jagt er den eneste besættelse for en mand som mig selv Er en nat ugle af natur Hader kulde og fugt, elsker åbne rum og varmt vejr Doomsday Book af Connie Willis Historie fascinerer mig. Jeg fortælle teenagere til at vælge en plads og forklare, at finde den rigtige bog er som at finde den rette person. Jeg gør tre bøger rapporter et år med min jævnet læsning klasse, og jeg tror, at dette ville være en perfekt måde at få dem til at vælge en bog til rapporten. Forud for dette, har jeg arbejdet i en K-12 chartret skole, som deres K-5 Bibliotekar og Teknologi Lærer, og deres 6-12 Bibliotekar og Forskning Lærer - alle på én gang. Det er, hvad mit mål for i år:) - Krys Svar Slette de Besvarelser, Gwyneth Anne Bronwynne Jones - Den Dristige Bibliotekar December 26, 2013 på 5:41 PM jeg er så glad for. Forhåbentlig efter ca 45 minutter eller så, hver person har mindst et par bøger, som de ønsker at få at vide bedre. Jeg er en pensioneret pædagog, der er aktive i flere bogklubber, så jeg er altid på udkig efter gode ideer til at dele med mine grupper. Jeg er også medlem af Friends of the Library Board og kan lide at finde ideer til at dele med gruppen. Jeg vil være undervisning en Forskning Færdigheder klasse på deres 6th grade hjul næste år, men indtil da, de studerende har ikke planlagt tid med mig. Her er et eksempel på en TIDLIG (2003) video produktion kaldet Bookfellas, med nogle Guy Ritchie-agtige film retning teknikker.

SPEED DATING MED BØGER!Ved Tish Carpinelli

  1. Ven Speed Dating Bibliotek Program for 20/30'erne
  2. Komme Om Bord Bogen Speed Dating Tog Programmering
  3. Book Vej Tracker - for en bog speed-dating-aktivitet

Vi startede med video produktion, iMovie, Specular LogoMotion, Hyperstudio, og animation med Hollyood Høje børn. De har fulgt de procedurer, du har nævnt: at vælge en bog, efter at surfe på bordet, læse i flere minutter, og holde bøger, de ønskede at se. Og ALLE elever har brugt en del tid med en bog på en genre, der er uden for deres typiske læser comfort zone. Så til den næste klasse, jeg har ændret tingene op, og fik dem til at beslutte som en gruppe, der var det mest populære valg ved bordet. Arbejde hårdt, Være Pålidelig Være Reflekterende Være Positiv, Hårdt arbejde, en følelse af humor, styrke, og et stædigt kæmpede for en positiv mental og professionel attitude. Hjemme ved Bill Bryson, Elsker at bo hyggeligt med en varm ild og overveje historie i disse vægge Springer fra emne til emne, men kommer altid tilbage til min vigtigste tema, der Kan fortælle dig, hvordan krydderier ført til flere blodsudgydelser end kan være, troede, at De Udødelige Liv Henrietta Mangler ved Rebecca Skloot Mit liv kan være skæbnebestemt til at være kort, men min indflydelse rækker langt ud over min død ønsker at genvinde min glemt navn og tabte arv Har lært at være på vagt over for læger og forskere. Jeg skrev en sjov, fjollet, cheezy, (du har mødt mig, right?) tungen-i-kinden skrif t med de anvisninger for denne aktivitet er indstillet til den INSTRUMENTALE version af Let ' s Get it On af Marvin Gaye, sæt den Kærlighed Bombe for 1 eller 2 min og Booya. Jeg er nu klar til at begynde at udarbejde aktiviteter til at engagere eleverne i at læse og til at berige bibliotekets kultur.

  1. Fem Alternativer til Bogen Taler Programmering Bibliotekar
  2. Book Speed Dating Mægtige Lidt Bibliotekar
  3. Speed Dating med Bøger! - thedaringlibrariancom
  4. Fra Arkiverne: Speed Dating med Bøger! Skolen

Book Speed Dating Program Bibliotek

Jeg har oprettet program skitserer for DIY Terrarium Værksted, Bøger i Parken, brætspil Cafe, og Escape Værelse i Biblioteket. Jeg forbeholder os også retten til staver ord, lave vilde generaliseringer, har ubegrundede meninger, og være snarky. Sophia (dejligt munter pige ovenfor) rapporterede om MHTV Nyheder, vi skal dele noget usmageligt med dig. Hvorfor. Bare i tilfælde. Hvis jeg siger noget dumt i fremtiden, det er bedre at være i stand til at påpege, at dumhed er mit og mit alene. Jeg har helt glemt om den ranking system aspekt, og det ville være nysgerrig efter at prøve det næste gang og se, hvad det tilføjer til mix. Jeg er virkelig spændt på, om denne begivenhed, som jeg ikke tror, at den studerende har været en del af noget, der ligner denne. Før det, var jeg en Offentlig Bibliotekar med speciale i alderen fødsel til 5 - sang, historiefortælling, og lege med dukker. Jeg indstille en timer til tre minutter, og fortælle dem til at se på bogen, kan du læse bagsidetekst, begynde at læse, hvis de ønsker det. Præsenteret af Marcia Kochel, Olson Middle School og Mary Childs, Valley View Middle School, Bloomington, ISD 271. De er stærkt redigerede mine svar, og jeg tror, jeg endte med at lyde som en total prat, men her er de i deres helhed.) Hvad gør du tilskriver din succes? Jeg forsøger at.