Spørgsmål til Damer der bruger online dating spørger du

Den Nye Dating Ingen-Nr: Anmoder om en Sidste Navn - WSJ

Online Dating Og Spørger For Sidste Navne

Reglerne Revisited: Du Bør Give en Fyr Dit efternavn?

Hvis du kender din date sidste navn, kan du slå dem op på Google og på sociale medier, hvilket muligvis har ført til uønskede opdagelser. Jeg elsker ideer, de flytte mig, de ophidse mig, og de får mig til at tænke, men det er kun sandt, at nogle ideer er dårlige. Jeg giver ikke mit efternavn, medmindre spurgt, fordi jeg næsten ikke vil virke anmassende, men jeg har aldrig tænkt på det som at være åben, hvilket jeg vil gerne tro, jeg er. Nicole Hong ved Wall Street Journal rapporterer, at moderne daters er tilbageholdende med at bede om sidste navne, indtil forholdet er blevet mere alvorlig. Svar Slette Anonyme August 26, 2012 på 12:18 PM jeg har ikke ønsket at give mine sidste navn, der nogensinde er da nogen drillede mig om det rimede med min første navn!:S, Men du gør en god pointe her. Svar Slette Anonyme August 11, 2015 på 8:48 PM helt Ærligt, jeg synes det er latterligt at bede en fremmed om deres efternavn, medmindre du har mødt gennem en social cirkel, som er en del af. Nogle mennesker ønsker at undgå at finde foruroligende oplysninger om deres date online Folk, der talte til Journal forklaret rationalet bag ikke at bede om et efternavn. Han bragte op hendes uddannelse, status og nævnte et nonprofit job, hun holdt rundt om 2014, er der ingen af, som hun havde endnu ikke drøftet med ham. Dating apps der har taget livtag med, hvor meget information til at afsløre, om en bruger uden at gå på kompromis med sikkerheden. Jeg har en mistanke om andre fyre, der har haft lignende oplevelser, så det er fair at sige, at de fleste mænd vil ikke have noget imod, hvis du ikke giver dem dit efternavn - det er forventet. Dette kan også give bagslag. En mand Ms Lieberman matchet med på Bumble fortalte hende, på den anden dato, han havde fundet sin LinkedIn-side. Svar Slette Anonyme December 6, 2015 på 3:47 PM jeg ville sige: på den første date, mens de spiser, han viste mig sin-ID og blokerede hans efternavn med sin tommelfinger Svar Slette Tilføj kommentar Belastning mere. Svar Slette Spacetraveller August 29, 2012 på 4:44 PM Andrew, mit efternavn er tilbøjelig til at fejludtale, så det er aldrig sjovt at have til at rette folk igen og igen. Svar Slette de Besvarelser, Andrew August 27, 2012 på 1:49 Ved første introduktion det bør ikke læses ind. Blandt dem: en modvilje mod at bede om efternavne, indtil forholdet har udviklet sig til et mere seriøst niveau.

Online Dating Og Spørger For Sidste Navne

Online Dating Og Spørger For Sidste Navne

Slet Svar meget fin August 27, 2012 på 9:21 PM Hej Andreas, jeg har læst din blog i lang tid og nød virkelig dette indlæg. Og btw, mit fornavn er ikke så almindeligt, og mit efternavn er svære at stave, hvilket kan være grunden til at fyre normalt spørger mig at skrive det ned for mig selv. Om ikke andet, denne blog er en stikkontakt for at udtrykke min forbavselse over den typiske kvindelige uvidenhed om den mandlige tankegang. Skal vi antage, at han ønsker at bevare anonymitet og holde ting lys, eller er det noget, der ikke betragtes som ved den første introduktion. Jeg kunne dæmme op for mit behov for at udfylde de tomme felter i mine kontakter, og hvis jeg var nysgerrig efter at vide, at deres etniske baggrund, jeg ville bare spørge om det. Dette er grunden til, at jeg ikke giver mit efternavn, indtil jeg har mødt ham i det virkelige liv et par gange, og føler sig godt tilpas sammen med ham. Også, jeg finder, at mænd, der frivilligt stiller deres efternavne let, og glemmer at spørge mig mine indtil jeg kender dem ganske godt. Jeg tror, de fleste piger heller ikke lide, fordi de tror, at du kan blive sådan en spiller, som du har brug for sidste navne at holde styr på alle dine kvinder.

Og selv så de er ikke så meget interesed i mit efternavn som min lige, ulige og unpronouncable mellemnavn (en af mine 5 første navne), som jeg bruger som en indledende. Jeg har gjort en masse for online dating, og har mødt tegn, der synes okay om e-mail, men virkelig underligt i det virkelige liv. Ingen ønsker at kende mit efternavn:-( men det fungerer ganske godt for mig:-) Svar Slette Anonyme August 29, 2012 på 5:40 PM Tak for dette indlæg. Folk har en tendens til at forvente fra andre, hvad de er villige til sig selv, så en pige, der er villige til at give dig hendes efternavn er den slags pige, der påtager sig den bedste af alle - formentlig fordi hun er en god person for sig selv. Hvis der er en klar romantisk interesse, vil jeg undgå at besvare på alle omkostninger, da disse oplysninger ødelægger attraktion. Snart efter at møde ham på dating app til Blår, opdagede hun hans efternavn gennem hans Snapchat-skærm navn. Dette synes som en lille ting, men set i bakspejlet, at det går langt i at danne mit første indtryk af en pige. Men som en person, der er en overlevende af vold i hjemmet, også har haft en tidligere kæreste forfølge mig, jeg foretrækker ikke at give mit sidste navn eller adresse. Flere mennesker er mødet via online dating-tjenester, hvoraf mange kræver kun et brugernavn eller et fornavn. PS-Du ved, Andrew, da jeg første gang så denne post, tænkte jeg at det ville være en satire om en mand tager sin hustru efter indgåelse af ægteskabet.