Alle de måder dating i Amerika er helt anderledes

French Women Dont Dato: den franske Dating System

Dating I Frankrig Vs Os

Fransk vs Amerikanske dating: den franske don - Min

Dating I Frankrig Vs Os

Selv hvis du tror, at de 50 stater og områder, som har præcis den samme kultur, er du glemmer den 2. største land i verden (hint: det er ikke Kina). Som de fleste af relationer (her i tyskland) kommer af at kende hinanden gennem venner, det er ikke noget problem. Hvis du ønsker at bære kostumer og forcere bygninger på en 'date', så inviter en person til at gøre det i stedet (de faktiske 'dato' jeg gik på). I Tyskland, som jeg mest kender (for så vidt som Europa går), hvis du skulle dukke op på din date hus med blomster i din hånd, ville alle mener, at du skal giftes. Og hele ideen om en dato vanskabninger mig ud: jeg er nødt til at klæde sig ud og møde nogen, jeg ikke rigtig kender til middag for at tale om mig selv og forsøge at imponere ham-og håber, at vi har sex i den sidste ende. Europa ting, som ikke normalt kommer fra Amerikanere, og mindre ofte fra Europæerne, sandsynligvis fordi Europæerne ikke se Europa som en ting, mens Amerikanerne er mere tilbøjelige til at se Usa (og Europa), som en ting. Men fordi i kender hinanden lidt, skal du allerede ved, at du får et ja for et svar. Også, jeg er virkelig virkelig brød, og jeg er tilbøjelig til at date fyre, der er stabil - som regel fordi de er ældre. Efter et par gange, du kunne lige så godt have været på et par 'dates'- men uden den vidunderlige mave vender sig og fanciness og selv-evaluering osv. Eller endnu vigtigere, vi kan begge ønsker forskellige ting fra et eksklusivt forhold, eller på andre tidspunkter ingen sammenhæng overhovedet. Nogle gange kan jeg begynde at date en pige efter et par uger for at se hende fordi der var blot at forbindelsen; nogle gange tager det meget længere tid, kan forårsage andre ting kom op, og mulighed for at gnist tog længere tid at udvikle. Jeg har også boet sammen med franske folk hele tiden (20-somethings), så jeg tror, jeg har fået et godt perspektiv på det. Men så, nogle gange vil du have en dato med en kvinde, der hellere ville du ikke på en første date, og jeg er okay med det. Jeg først begyndte at tænke på dette emne, da jeg indså, at mine elever var en misforståelse meget vigtigt franske kulturelle punkt. Mine tidligere livssituation blev med tre kvindelige venner (i USA, og jeg er en fyr.) Det var meget interessant at se, hvordan hver af dem nærmede dating.

De fleste franske folk vil have en anden relation linet op, inden de forlader deres nuværende for frygt for at være enkelt. Hvor, hvis du beslutter ikke at bo med den person, jeg føler, at han ikke holde det imod dig, selv hvis du støder ind i ham senere. Fik kysset den aften, vidste ikke hvad de skal tænke præcis af hende, som vi har kun kendt hinanden i tre timer, og vi var stadig temmelig gådefuld til hinanden på forskellige punkter. Jeg kan ikke forestille mig, fancying mere end en fyr på en gang, eller ikke at vide, efter et par timer, hvis jeg ville have et forhold med ham. Nogle gange er det betyder, one night stands med en person, du mødte på en bar, nogle gange spørger en pige, vores til middag og en film, til tider kaffe. De fortælle mig om interessante bøger, osv, som jeg ikke ville have overvejet, da jeg ikke ville være venner med denne person (derfor cut-off). Kontrapunkt: Amerikanske Kvinder, der Studerer I Europa Er Utroligt Nemt, at jeg er en 25-årig tømrer, der bor i Rom, og jeg har ikke noget imod at fortælle dig, at jeg får alle de tiltag jeg kan håndtere. Men jeg tror, at nogle ting er i overensstemmelse, som mere androgyny i Amerika og mindre offentlige sociale rum', og disse er, hvad mit svar var baseret på.

Vi derefter gå over til min kusine ' s hus, og han viser sit nye karate flytter han har lært om Sjælen Kaliber. For det meste Amerikanske fyre sjældent invitere piger ud for at gøre ting, uden at det hele bliver en pre-date. De kulturelle forskelle mellem Canada og nogen Stat i USA, er der virkelig ingen, der er større end dem, der er mellem de enkelte stater selv. Jeg kunne se, at sætte mig ned en smule, men det er så ubetydelig i det lange løb er det ikke engang sjovt. Selvfølgelig er det en virkelig forskellige aktiviteter med forskellige normer blandt de forskellige grupper af mennesker, og jeg er bare generalisere baseret på mine erfaringer. Og de ved, hvordan at starte langsomt, med en god kop italiensk espresso eller en lang gåtur på nogle historiske gade. Jeg tror, at resten af verden er det rigtige, og vi er stadig vælte sig i den lorte sociale skikke, der har været gået ned fra vores puritanske forfædre. En Fransk forventes at spille hendes feminine side, og være beundret for hendes skønhed og humor blandt andre kvaliteter. Men det giver mening, hvad du sagde, du har brug for flere sociale færdigheder, når du er 1 mod 1 med en ny person, og måske grunden til, at det ikke har talt om i Europa, fordi det sjældent sker, at du i 1 mod 1 med en helt ny. En gang, bare for helvede det, jeg fortalte en psykologi store fra University of Maryland at en offentlig trappe var en del af den spanske Trappe, som hun havde aldrig selv hørt om.