Badoo-Handel Kunde Service Klager og Anmeldelser

Badoo-Kundeservice På Det Nummer, Gratis Telefon Num

Dating Site Badoo Telefonnummer

Badoo-Kundeservice På Det Nummer,

Dating Site Badoo Telefonnummer

  1. Badoo Kundeservice Telefonnummer Dating Site
  2. Badoo Kundeservice Telefonnummer - Hvordan - YouTube
  3. Badoo-Handel Kunde Service Klager og Anmeldelser
  4. Badoo Kundeservice Telefonnummer Kontakt Nummer
  5. Badoo Kundeservice Telefonnummer, Anmeldelser
  6. Badoo-kundeservice på det nummer, Kgb Svar

Du har ikke leveret en desktop link til upload af fotos som et næste indstilling, så du har forladt mig helt ud, ikke at vide, hvad de skal gøre. Jeg skrev til dig via Facebook, men stadig ikke noget klart svar har været fik derfor undrer dig over, hvis du bevidst har besluttet at ignorere mig. Svar Mr. John Kelly Opkald Sep 07, 2017 Mr. John Kelly På Telefonen til At Badoo Service jeg har ET PROBLEM MED BABOO GANG jeg SER PÅ DET med at SIGE, at TAGE EN POTHI HAR, SÅ DER ER NOGLE TROR PÅ DIN ENDE, SÅ KAN DU SORTERE DET VENLIGST. Svar Mr. Magsodeh Opkald Sep 05, 2017 Hej. Pls undskyld mit engelske håber du forstod mig. Svar Ms Cripy Opkald Jul 16, 2016 Bemærk jeg har lige åbnet min Badoo-konto og kan ikke modtage beskeder, besøgende og alle. Badoo er en freemium tjeneste, hvor den grundlæggende service er gratis for alle, men har brugerne en mulighed for at betale for premium-features. Badoo tilbyder en bred vifte af live chat, post og gennemse billeder, opsætning, foto album, send besked osv. Mere end 400.000 mennesker tilmelde dig til en oplevelse på Badoo hver dag, og over 350 millioner beskeder er sendt, og 10 millioner billeder er tilføjet på Badoo-platform. Dette skal tages hånd om NU de advokater, der står klar til et svar fra dig. Svar Ms Sara Alvarez Opkald Nov 03, 2017 Ms Sara Alvarez På Telefonen til At Badoo Service jeg har betalt for én gang for at få superkræfter, men derefter blev annulleret, men du holder oplade mit kort, skal du stoppe nu. Svar Ms Beatrice Chepchirchir Opkald 22 Okt 2017 Ms Beatrice Chepchirchir På Telefonen til At Badoo Service Der er denne kontrol, foto, jeg har blevet bedt om at tage, men hver gang det bliver afvist. Jeg har derfor været ude af stand til at få adgang til min konto i mere end to uger. Svar Mr. Patty Samour Opkald 18 Okt 2017 skal Du fjerne min konto fra Siden. Efter endt formaliteter kunden er rettet til at indsende den givne form, og der er cent procent chancer for at få assisteret med passende tidsrum. Og hvis du har brug for ekstra oplysninger eller noget, så bare kontakt mig, og hvis du ønsker at virkelig at bekræfte, at jeg er den faktiske bruger af den pågældende profil, så du fyre kan tilføje mig på Skype for at se mit ansigt. Jeg er uvidende om at købe noget i denne app, men det havde mine kreditkort oplysninger (nu indrømmet, jeg. Karriere Vindue, der Tilbydes Af Badoo Badoo-drev sin virksomhed med henblik på at maksimere resultater for vores kunder og interessenter.For at opnå dette mål, er alle vores virksomheder tilbyder en bred finansielle produkter og tjenester, der passer til de behov, vores kunder. Udvikling af mennesker og belønne dem for ekspertise er afgørende for vores fortsatte succes i at være i stand til at maksimere klient service og skabe kunde glæde. Nu kan jeg ikke få adgang til min Badoo-konto, hver gang jeg prøver får jeg en besked, der beder mig om at verificere, og så igen, at jeg ikke får en SMS om at min telefon med pin kode. Patinka YouTube 0 +1 Tweet 2018 © Badoo.

Er der nogen der kender en rigtig kundeservice på det nummer, eller nogen jeg kan kontakte for at få en simpel e-mail. Tak skal du have. Svar Mr. Mulindwa Benjamin Opkald Sep 18, 2017 Mr. Mulindwa Benjamin På Telefonen til At Badoo-Service Bedes du får problemer med at uploade mit billede til kontrol på alle de enheder jeg har. Please hjælp mig og slet min Badoo aciunt. Anbringender. Tak. PLEASE HJÆLP MIG OG SLET FULD MIN ACOUNT Badoo. Hjemmesiden er forbundet til det indre seniorer søger partnere til dating og venskab. Engang Badoo blokerer mig, og hvis jeg åbner en konto, kan jeg ikke blive set af nogen, og jeg kan ikke være i stand til at gøre spotlight. For at Skrive Klik Her, Hvis kontaktoplysninger er forkerte, lad os venligst vide Her Sponsoreret Annoncer Se kontaktoplysninger Som Telefonnumre. Jeg modtager et opkald, men når jeg prøver at besvare telefonen automatisk afbryder mig. Svar Ms Frances Dadzie Opkald Feb 10, 2018 Ms Frances Dadzie På Telefonen til At Badoo Service Er Frances Dadzie l er en, der var ved hjælp af den nye kørsel fra Google-søgning, vil du få mig tilbage på min konto for at mødes med mine venner tak for. Svar Mr. Jones Opfordrer Jan 24, 2018 Mr. Jones På Telefonen til At Badoo Service, tak, jeg ønsker, at min konto at fjerne blokeringen, så kan jeg virkelig ikke ved, hvorfor min konto er blevet blokeret. Svar Ms Clare Opkald Nov 10, 2017 Ms Clare På Telefonen til At Badoo Service, De har automatiske beskeder og nægter at hjælpe. Jeg har aldrig gjort det, er jeg forvirret, da jeg knap nok chat der, og jeg har kun et par fyre, som jeg har valgt at have en convo. Den officielle lancering af Badoo i USA var på Marts 23, 2012, med Nick Cannon at indføre service i Usa.

Venligst jeg har brug for min badoo-konto tilbage cos jeg har nogle vigtige oplysninger om det, der blev blokeret for ingen grund. Venligst jeg har brug for hjælp. Svar Ms Tamara Opkald Dec 30, 2015 jeg sætte mit nummer for at kontrollere, kuwait og den ikke acceptere, så kan jeg ikke komme ind på Badoo. Svar Mr. Peter Pint Opkald Okt 29, 2015 Mr. Peter Pint På Telefonen til At Badoo Service-jeg kan ikke bekræfte min antal min antal er en arbejder-nummer, men det plejer at kontrollere. Anbringender delet min Badoo aconut. Svar Mr. Jose Dejesus Opkald Jul 12, 2017 Mr. Jose Dejesus På Telefonen til At Badoo Service jeg har brug for hjælp til at ændre min adgangskode, som jeg ikke kan huske den gamle. Svar Ms Marisa Yance Opkald Jul 12, 2017 Ms Marisa Yance På Telefonen til At Badoo Service, Du har trukket et beløb fra mit kreditkort som reauthorised betaling juli to, og dette er uacceptabelt. Jeg har mistet tre dage på den konto, jeg har betalt for på grund af dette, kan du ordne det eller fortælle mig hvordan du løser det. Svar Mr. Prince Adeshina Opkald Mar 22, 2015 God dag, det er mig en glæde at kontaktede dig i dag, min Badoo-konto blev blok, og jeg har brug for omgående berigtigelse af min konto. Badoo blev grundlagt af den russiske iværksætter Andrey Andreev, og blev lanceret i Moskva i November 2006. Jeg er ikke længere på dette websted, og jeg vil gerne cancele så godt, så mit kort ikke blive opkrævet længere. Svar Mr. John Kelly Opkald Jun 22, 2017 Mr. John Kelly På Telefonen til At Badoo Service, jeg kan ikke komme ind på min acc, hvorfor ikke, hvad de vil med din side. Svar Ms robert coker Opkald Jun 03, 2017 Ms robert coker På Telefonen til At Badoo-Service På mindst 2 konti blev oprettet uden min tilladelse med e-mails frem og billeder fra min familie foto album. Du refundere mine penge så hurtigt som muligt. Svar Ms Honning Opkald Nov 11, 2014 jeg har haft problemet på Badoo for de seneste 3 og en halv måned. Venligst tjek mine optegnelser meget godt, at jeg altid følge din overtrædelse (jeg mener din regel, og forordninger). Tak. Svar Mr. Rafal Jasica Opkald Okt 19, 2014 Hej, Id kan lide at genoprette en konto. Du kan ikke nogensinde taler til et menneske. Svar Mr. Steven Opkald Nov 04, 2017 Mr. Steven På Telefonen til At Badoo Service jeg sluttede måneder siden, og med i et par min, jeg afmeldt. Jeg har lukket widnow men til min overraskelse næste widnow poped op siger jeg bare købt levetid badoo premium (119pounds);O.