Harmoni h-165 Vintage 1966 Alle Mahogni guitar - YouTube

Mahogni H165 guitar - lavet af Harmoni

Dating Harmoni H 165 Guitar

  1. hvordan til at date en harmoni guitar serienumre
  2. Harmoni H165 1969 Naturlige Pris Guide Reverb
  3. Harmoni H165: En Stor, Billig Guitar Med Smukt

harmoni h165 guitar eBay

Også i stabile jeg har 71' Silvertone 319 og Silvertone N-4 arch top, som jeg sværger har en Gibson J45 hals og spiller fantastisk. Bryan McCarthy - 2013-05-05 Mine er en sene 40's model, der blev restaureret efter en ulykke ved en fest.før jeg købte det. Den violinbygger, som gjorde det også sætte en truss rod i nakken. Det eneste problem er, at dette er den bedste klingende akustisk guitar, jeg har, i en stabil af fire Offentlige og en Taylor 810. Geoff - 2010-07-29 jeg har hørt, at de fleste af disse guitarer og mange andre af samme alder har virkelig høj handlinger. Det har mange dårligdomme - behov for en hals sæt, dips og buldges i top, brug en ny møtrik og sadel, et par rigtig grimme kosmetiske reparationer til kanten, osv. Jeg er glad for, at jeg fik det! honda - 2005-12-30 jeg har lige købt det på ebay, fordi jeg så, Lightnin' Hopkins spiller denne guitar på sin DVD. Hvis jeg kan finde en anden vintage, massivt træ Harmoni, for sådan en lav pris, jeg vil helt sikkert være at samle det op. Mine forældre (Nu i deres 80') flyttet tilbage til det område, dette år, og jeg er stolt at give det tilbage til min Far som en Julegave. Min hog har revner, ridser, og et hul lige ved nakken på bas side, men halsen er solid, tyk, og punchy. Det eneste negative.Jeg forlod den med en ven, når jeg gik til Vietnam i 1968-69, da en ung Marine Infanteri Officer.og som en overraskelse for mig, at han havde slebet Harmoni logo, guld g-nøglesymbolet, og Stål, Forstærket nakke med at skrive ud og sprøjtede, at område en flad sort og placeret en lille plade af guld med mine initialer (JLG) på det højre mellem string pinde der. Joann Valentine - 2015-05-22 Serienummer 6396H165, givet til mig af en ven, der ønsker at vide mere om denne model. Han flyttede ud af staten for 18 år siden, og forlod det kun, at hans børnebørn nyde det som et stykke legetøj. Det har været en stor følgesvend i alle stemninger, fantastisk lyd, trofaste tunning, stumming eller plukning, en awsome lyd. Det er lige her ved siden af mig i køkkenet, og selv om handlingen er høj fra at have alt for tunge strygere på det, for alt for mange år, er det stadig har den klare, lyse tone. Slår alle de andre akustik jeg har været at spille på Guitar Center. - 2012-12-10 jeg har samme model som det første billede i databasen (øverst til venstre).

Jeg havde hals reset, nogle løse seler og aras mellem top og sider øverste re limet (skjule lim) og nogle mindre fretwork til den oprindelige messing bånd. Jeg husker en ven i Washington, der har en af disse gamle Harmonys, og det havde den store blues-lyd, som jeg aldrig har været i stand til at replikere med nogen anden af mine mange guitarer. Tbone - 2015-04-09 jeg har en H165, og har spillet det i mange år, men ærligt jeg har aldrig vidst det var meningen, at være en steel string eller en nylon snor guitar. Da jeg først fik det, det var setup med nylon strenge, og det er sådan jeg har altid spillet det, men skal det være setup med stål strenge i stedet. En dag vil jeg nok tage ting fra hinanden, og genopbygge det ved hjælp af en violinbygger ven, som jeg har hørt et par af disse genopbygget med lettere afstivet i X-stil snarere end ladder-stil, som var endnu bedre end min gode tilstand lager. Jeg troede, jeg ville gøre min sædvanlige hals reset på det, men denne guitar er så fine til at glide, at det har ændret mig som spiller og vil udvide min horisont, i stedet for mig at ændre det. Mag - 2009-05-03 Fik min h165 i 1971 fik stadig det, det er en gammel ven Lonnie Ridder - 2009-05-22 Min 165 stammer fra omkring 1962, første nye guitar, jeg nogensinde har ejet. Min søster havde ikke brug for det nu, at hendes børn er vokset op, den er bare sad i hendes kælder med en revnet kroppen og mangler 4 strenge.

Harmoni h-165 Vintage 1966 Alle Mahogni guitar - YouTube

Dating Harmoni H 165 Guitar

Et par år senere har jeg handlet det ind på en Regal 12-string (lavet i Chicago), og et år senere Regal blev erstattet med en Gibson hulkrops elektrisk. I øjeblikket er jeg ved at komme af med alle mine højt profilerede guitarer som disse er bevis for, at du ikke er nødt til at bruge tusindvis for en god lyd. Mirakuløst, refinisher venstre ophænget alene, så den oprindelige screenet Harmoni logo er der stadig. Jeg tænker på at sælge det til min ven, siad, at han ville give mig til at 200.00 dollars ingen mand sin mere værd end det.elvin Taylor - 2012-09-11 Denne akustisk er smuk. Det spiller gamle blues som Bukka White, Blind Willie McTell, Blind Lemon Jefferson, Furry Lewis og Robert Johnson rigtig godt. Modellen er H165. TIOK - 2007-05-14 jeg aldrig vidste, model nummer, eller noget andet, om denne guitar, indtil jeg fandt denne hjemmeside. Figur otte form for sikker med afrundede kanter. Original.meget sjusket lim job inden for.masser af drypper. Min violinbygger.Chris DiPinto.sænket broen.rettet en revne på siden. Efter hans lille audition, han holdt hende på arms længde, og gav en længsel efter at se, så rystede hovedet i forbløffelse og smilede. Ud over behov for nye strenge og lidt ridser og dings det fik i løbet af mit år at spille, det er i perfekt stand. Alt på, at det er originalen, og den tunners er en lille janky og falde lidt hjemme nogle gange, men ellers er denne ting er så solidt som en klippe.