TS4 jeg vil gerne have en online dating site for single sims

The Sims 4: Online Dating Mod Nu Tilgængelig SimsVIP

ONLINE, BLIND DATING CHATROOMS MOD The Sims 4: SIMDA

Online Dating Mod Sims 4 Simda

De fleste af den tid, jeg bare vælge hvem, men for nylig besluttede jeg mig for at se, hvordan the sims interagere med hinanden uden mig, der kontrollerer hele convo. Godt jeg havde en yderst blomstrende kærlighedsliv i tankerne til min kære sim, der, som et barn, mødte en pige, der var lige så fræk som ham. Selv hvis der ikke er, det er en interessant idé, måske vil nogen tage denne idé op og gøre noget ud af det. Jeg vil virkelig gerne dette for, jeg lærer, hvordan du mod the sims 4, så hvis nogen finde ud af, hvordan at gøre det (giver adgang til romantik menu for børns) vil jeg gøre det. Til sidst fik de i en kamp, kærlighed, forholdet var helt ødelagt, så jeg lod dem gøre deres egen ting, og de er begge dateret en anden. Jeg inviterede ham over en dag, og de var at lære hinanden at kende, næste ting, jeg ved, at jeg fik en meddelelse om, at han havde bedt hende om at blive hans kæreste, som var super spændende, hurtigere end jeg ville have for dem at få alvorlige, men ok uanset hvad. 2 uger går, og tingene er stadig går godt. Den tredje, vi bruger til at være i stand til at se, hvad alle kom med en masse eller sim-før du henter fra den gamle exchange system. De begge kommer hjem fra arbejde på samme tid, og jeg har hende til at give ham et goddag knus, og lige foran mine øjne, han freaking foreslår, at hendes. Der er mere end bare denne ene fil, jeg tror, der er ligesom 10 eller 15 alder brikker som der begravet gennem alle de ting. Jeg tror også, at der skulle være en opdatering, hvor de indfører pre-teens, ligesom de gjorde med småbørn. Jeg kan have til at DL nogle galleri sims og tilføje dem til spillet, men det betyder, at jeg bliver nødt til at slette nogle af de nuværende befolkning, som jeg gør manuel nedslagtning og holde befolkningen under 300 for at være sikker. Og jeg havde en blast at gifte sig med dem ud, så jeg ser virkelig frem til at få dem i gang med karriere og finde kærlighed. Jeg er ingen fremmed til at få plum fra folk, der ikke kan adskille fiktion fra virkelighed, der tror, et spil svarer til det virkelige liv. Mine plejer at gifte sig eller få børn med den første søde sim-de ser, men jeg har lavet en ny the sims i går, og jeg tror, hun er speciel. Jeg ønsker at parre den ældste teenager i min arv med et sim-jeg lavede, og jeg fik dem til de bedste venner, men jeg kan ikke få dem til at flirte eller lide hinanden, og de vil ikke forsøge at på deres egne.

Mod The Sims - Online dating

Ked af at briste anden lykkelig boble, men Graham bare sagde, at der ikke er online dating in the Sims 4, kun kærlighed bogstaver, der kan være skrevet på computer. Helt ærligt, jeg ville elske blind dates Mit sims er normalt håbløse romantikere, og jeg elsker overraskelser, Plus at det ville virke godt sammen med den Serielle Romantisk Aspiration. Jeg har ikke rigtig oplevet det med andre, så jeg tror, jeg har tænkt mig at fortsætte med at forsøge at spille som i det og se hvordan det går. Jeg plejer at sætte mit sims i en flirtende humør, sende dem til en bar, og lad elendig autonomi gøre resten. Meget sødt lavet, og lidt uskadelige knuse til børn, som kan blive bedre, hvis børnene aging op til teenagere. Hun blev hængende ud på Blue Velvet og en nat på opgaven, og han kom i bare at hænge ud i baren. Jeg er min nuværende spar, jeg har børnene min vigtigste spillede alle husstande begynder at slå YA fase nu, prebuilds tidligere ramte YA, I. e. Alexander Goth, Lucas Munch, osv. Med hensyn til preteens, her er min forkortet rant om, hvorfor det er ikke rigtig muligt i the Sims 4 Motor.

Online Dating Mod Sims 4 Simda

galleri: Daglig Journal eEdition - o2worldwideinfo

TS4 jeg vil gerne have en online dating site for single sims

Også jeg håber, det er ikke begrænset til blot at vores sims sende dem, men jeg håber, at de får kærlighed breve fra andre sims. Overraskende nok, havde jeg en sim finde kærligheden meget hurtigt, og det ene sim-har en kæreste, som hele tiden elskede hende så lad hende ned ved at flirte med andre kvindelige sims foran hende.alle selvstændigt. Og ja, når de er sammen med nogen, er det for livet. Men de har bare Holdt. Flirt. med hinanden. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har haft den pige, tyder på, at bare være venner, kun for dem selv kunne begynde at flirte minutter efter. Jeg forestiller mig som standard den romantiske valuta barer, de genererer i barndommen ville bare bære over når de bliver ældre, op (som jeg gætter på er, hvad du gerne vil med alligevel - barndom forelskelse ofte blomster til noget dybere i RL, og dette ville give det form af et boost). Det problem jeg løber ind i, er, at jeg har langt mere YA mænd, så der er ikke nok kvinder i mit spil til at gå rundt. Så da dagen endelig kom: han serenade hende, så til sidst spurgte, om hun ville være hans kæreste. Hvis du kan redigere filen og tilføje barnet variabel som en forbigående tilstand, så vupti - pludselig kids kan gøre en masse ting, de voksne kan gøre. Det var lidt lettere at gøre det i TS3 med deres ønsker, men jeg har været i stand til at gøre det i TS4 så godt. Jeg plejer bare oprette en brugerdefineret person for dem at være med, som jeg aldrig har omsorg for ethvert af de townies, og typisk vil de bare besøge hinandens huse og sin aldrig betragtes som en date - Mit nuværende sim-er nok den eneste, der har gået på nogen datoer og hun har været på 2, da han kaldte en spurgte hende, og hun er en vampyr, så jeg ikke behøver at bekymre dig om stort set farende gennem at have et barn, og sådan så jeg havde hendes enige om at gå. Jeg har også zoom i super tæt og ser på deres ansigt - hvis jeg ikke tror, at nogle facial hår, nogle makeup, og en ny frisure kan ordne det, det er en no-go.