Håber at klikke på dating og brystkræft Brystkræft

Tips til Dating Med Brystkræft Den Mægtige

Men da det var ved at blive sent, og hot fyr som jeg kørte ned med sagde, at han ville dele en køjeseng med mig. I kølvandet af min kræft diagnose og behandling, en fortaler — til tider rasende og utålmodig — uventet dukket op. Jeg havde ikke bestemt til at tale om mine bryster på min første date, og det syntes han bare var så tilbageholdende med at høre om dem. Jeg tøvet indtil bogstaveligt talt sidste sekund, inden de går i seng, da der ikke var nogen måde i helvede, jeg sov med det om igen. Der er også en grad af sårbarhed, der er nødvendige for, at en diskussion som denne, der måske ikke egner sig til meget indledende faser af et nyt forhold. Virkeligheden er, ar, strækmærker, modermærker og andre unikke funktioner, der hjælper med til at definere os og gør hver enkelt af os, helt perfekt. Det kan få dig ned, så prøv ikke at se indad og tilbage, men ser udad og være villig til at oprette forbindelse med nye mennesker og nye aktiviteter. Dating efter en brystkræft diagnose kan gøre den angst og bekymring, som du føler om din krop, dig selv, og fortælle en ny person om sygdommen overvælde dem, positivt, spændende følelser. Folk var altid fortæller mig, at jeg var rokkende hoved summede, men helt ærligt, jeg havde ikke føltes ret da miste mit hår. Jeg havde kun mødt ham et par uger før, og min veninde har tippet mig om, at mine følelser af tiltrækning var gensidig. Han var meget omsorgsfuld og følsom over mig, under og efter operationen, han tog fri fra arbejde til at gå med mig til kemoterapi og var meget støttende hele alle mine behandlinger. Når du er klar, er det imidlertid vigtigt at nævne, at du har haft brystkræft, før at være intim med nogen. Du er meget mere end en kræft patient, og hvem du vælger at være intim med skal acceptere dig, for dig. Mens de første par måneder efter en kræft diagnose typisk er det mest udfordrende, der er en anden kamp, der kommer længere ned linjen i kræft efterladte. Men hvis jeg fortalte dem om mit sidste år, jeg har fundet, har jeg ikke hørt fra dem igen, hvilket selvfølgelig kan være ganske ubehageligt.

Det behøver ikke at være den første ting du fortælle en potentiel date eller noget, du har brug for at tale om uendelighed. Jeg er ikke sikker på, at hvis du har følt nice kærtegn af dit hår, mens du går ned på nogen, men når Ryan nået til mit hår, jeg er bakket op før han kunne røre ved det. Det kan have været dårlig timing, men hurtigt efter at fortælle ham, at min kræft var i mit bryst, han op og til venstre. Men jeg indså hurtigt, at det var en meget individuel ting, og at hvis og når tiden var inde, ville jeg tage det. Men da alle min behandling og diagnose, jeg har fundet mig selv virkelig nervøs ved tanken om at møde en ny person, og skulle til at dele nogle personlige oplysninger, af frygt for at sætte dem ud. Hvis du føler selvbevidst omkring ar eller ændringer til din krop, mens at være intim, kan du eksperimentere med at bære en t-shirt, finde undertøj, der gør du føler dig attraktiv eller overveje at holde lyset slukket. Jeg har ikke lyst til at forlade ham, mens han spekulerer på, hvorfor jeg ikke havde været i kontakt med, så jeg ringede til ham en uge efter min diagnose, for at fortælle ham om nyheder. Jeg var den største sob historie, du kunne forestille dig, mens du taler til mine bedste venner, der forsøgte at berolige mig, men hvordan ville de selv kender.

Jeg blev senere også anbefales fra min læge, at det ikke forbruge soja, begræns rødt kød til to portioner om ugen, og drik ikke mere end fire drikke alkohol per uge, så disse vil alle øge min risiko for brystkræft, recidiv. Coons, PhD, ABPP er en bestyrelse certificeret klinisk sundhed psykolog, der har arbejdet med kvinder med kræft, onkologi health care teams og kræft fortalervirksomhed fællesskab for over 25 år. Han tog mig op i mit hus, og vi gik downtown til en Jul craft show, sushi, og så et teaterstykke. Jeg har ofte rådgive patienterne ikke at have denne diskussion på første datoer, da dette er en masse at processen for både dig og din potentielle partner. Han normalt skrev lange beskeder, men hans svar var: jeg er ked af at høre, at jeg ikke ignorere du, jeg er nødt til at gå ud. Venner opfordrede mig til at prøve online dating, men hvornår er det rigtige tidspunkt at lade nogen vide, at du kun har ét bryst. På et tidspunkt, hvor jeg var for ung til at hjælpe og for hjælpeløs til at huske, at hun fik at vide, at hun måske kun har et år til at leve. De fleste mennesker mødes deres partnere gennem folk, de kender, så dette er en god måde at komme i kontakt med potentielle dates. Jeg hadede kræft, og hvordan det fik mig til at føle dig nervøs og bange ved tanken om at skulle gå gennem uudforskede dating område af min egen. Selvom jeg havde familie, venner og et team af læger omkring mig, der arbejder for at holde mig i live, min bruddet stillede diagnosen føles så virkelig, og jeg følte mig helt alene.