10 bedste Regler for dating min søn billeder på Pinterest Min

Regler for Dating-min Datter/Søn - Hjem Facebook

Et stykke tid tilbage, Aron Gouveia gjort nogle bemærkninger om De Gode Mænd Projekt om Regler for at enhver far angiveligt følger, når en dreng er sammen med sin datter. Ideen om, at far pudse sin pistol, mens du møde den nye kæreste er ofte den dovne kommentar, når det kommer til, hvordan fædre vil håndtere deres døtre dating. Vi mener, at denne kommentar er lige så skadeligt i at fastholde fordomme. Jeg er sikker på, at dine døtre og søn var rigeligt vejledning, men må (og har tillid til) til at træffe beslutninger om deres egne. Og intet er mere magtfulde i din opdragelse repertoire end modellering af den adfærd, du ønsker at se. I stedet har jeg prøvet at være at tilskynde dem til omhyggeligt at overveje, hvilke valg de har foretaget, og lad dem vide, at ingen, der virkelig bekymrede sig om dem, vil ikke behøver at bekymre dig om dating en af mine børn. Hvis en ung kvinde kan ikke selv, hvornår din søn uden at blive truet med, hvad der er liv vil være, når hun gifter sig med ham? Du bedre handle som en dame. Hvad er det endda meningen at betyde. Jeg vil have dem til at være gode ægtemænd, der behandler deres hustruer, godt for dem, og til at blive behandlet godt til gengæld. Jeg har givet min vejledning, når og hvor jeg kunne, men han rodet op, og gjorde den fejl at gå over til hendes hus, når forældrene ikke var der. Ved den tid, de unge komme til den alder, hvor dating virker som en god idé, hvis du ikke har været i stand til at give dem nok guidnace og støtte for at undgå behovet for sådanne regler, det er virkelig ikke vil gøre meget forskel på hvilke regler, du kan tilbyde. Vi fortsætter med at finde tekniske løsninger, der vil give alle læsere med vores prisvindende journalistik. At være et rovdyr er ikke kønsbestemt, så jeg er glad for at se, at du omfavner ligestilling, som det skal være. Det er næsten som om, hun er under forudsætning af, at pigen vil være lidt grov, uhøflig, uregerlig person, og han har til at fortælle hende at opføre sig som en dame, mens hun proklamerer, hvor meget af en gentleman er hendes søn. Min søn er et selvstændigt menneske, og jeg har ingen illusioner om, at jeg på nogen måde kan micromanage hans beslutninger eller hans adfærd. Det kan være, at unge mennesker finder denne slags oprørsk drible underholdende, og der er en ret universel oplevelse. Mine drenge er lige så ædel og fantastisk og vidunderligt som din lille prinsesse, Mr. Skræmmende Far. Kendsgerning, at de er så fantastiske, jeg tror vi er nødt til at sætte et par grundlæggende regler for dating min søn. Det centrale budskab er at stikke blid sjov på den forælder nogle gange irrationelle ønske om at beskytte deres børn.

Regler For Dating Min Søn Facebook

Eller måske ikke. Problemet med disse typer af memer, er, at når de orm deres vej ind i pop kultur, selv om de er startet som en joke, og de tager frø der. Jeg er temmelig sikker på de fleste af de peeps griner af dem, memer ved, i deres hjerter, at de er virkelig ikke bruge dem som retningslinjer, men måske gjort grin med dem, der (til en vis grad). Der var et par unge mennesker, som vi havde bekymringer om, hvem der ønskede til dato et af vores børn, men så længe de vilkår, der var aftalt blev overholdt, vi for det meste lade dem bestemme, hvem der fik nik. Ikke helt styre dem, så de behøver ikke vide noget om verden, når de uundgåeligt vende 18 og, forhåbentlig, strejke ud på egen hånd. Jeg har en datter, og jeg håber bestemt, at vi hæver hende til at udvise almindelig høflighed, respekt og tillid, når hun endelig er i et forhold. 20 år fra nu, selvfølgelig. For det andet, min søn (den ene af dating alder) er en teenager, og der vil ABSOLUT være dating regler i mit hus. Her er en tanke! Før afbryde sit liv og valg, hvorfor tager du ikke tage et skridt tilbage og tænke over, hvordan du højst sandsynligt havde frihed til at træffe dine egne valg om, hvem du endte op med, fordi det er hvad der gjorde DIG glad. De mennesker, der sælger mit oprindelige arbejde, uden tilladelse, er du velkommen til at gøre det, fordi de fik det fra en ikke godkendte meme.

Som sagt, jeg kan være en temmelig skræmmende person, selv mens den er perfekt civile, og jeg planlægger at bruge det, hvis behovet opstår. Er du intimating, at du tror indstilling offensiv regler for dine børns potentielle partnere er acceptabelt. At antage, at min lille dreng, aldrig nogensinde ville gøre x eller forventer x gør nogle antagelser om, at du kan læse, at drengens sind. For det andet i forhold til den smule om dem, være smart nok til at vide bedre, når de er dating, her er et tip: vil De ikke være, de VIL date piger, du hader, og det vil genere dig. Hun bor i landdistrikterne, Queensland, Australien, og bruger hendes ikke-skriftlig tid bekymrende, at naboens køer vil det en dag lykkes at snige sig ind i hendes gård og spise alt, hvad i hende vegie haven. De root sig i sunconscious af mennesker, der skal — gøre — vide bedre, og fem eller ti år ned spor, du har folk til at vedtage disse regler, som om de er en legitim ting. Jeg mener, andet end at grine af mig — hvor du er mere end velkommen til at gøre, lige som jeg er mere end velkommen til at dømme dig. Det er ikke smart. Det er ikke sjovt. Det er ikke humant. Men hver en bid af komedie, uanset om intelligent eller uvidende, afslører en masse om psykologi af komiker. Min søn er kun 2 år gammel, lige nu, men jeg håber, at jeg vil være den bedste mor i loven, hvad jeg kan, mens du stadig (passende) ser ud til at min søn ' s interesser. Jeg er sikker på, at der er en anden derude med piger, der er, i dette øjeblik, at tage lovovertrædelse til Reglerne for Dating min Datter. (Solidaritet, søskende-af-enten-køn!).